Aniston

Pukka Organic Botanicals

Økologiske power-urter, der giver dig lidt ekstra i den travle hverdag.

Du kender måske Pukka for deres skønne the, men vidste du, at de også laver blandt andet økologiske kosttilskud, der kan give dig det sidste lille boost i hverdagen?
Pukka Organic Botanicals
Pukka Organic Botanicals er kosttilskud til de mange udfordringer, du møder i den travle hverdag.

De er spækket med økologiske power-urter, som lige kan være det, du har brug for, for at få det sidste lille energiboost, der får det hele til at fungere og gå op i en højere enhed.
 
Økologisk understøtning af din sundhed
I flere tusinde år er urter blevet brugt til at understøtte vores sundhed. Men vores moderne og hektiske livsstil samt simplificerede slankekure og diæter giver ikke altid vores krop de plantebaserede næringsstoffer, vi behøver.

Sammensætning i Pukka Organic Botanicals skulle dog bestå af den højeste kvalitet af urter, som iøvrigt er økologisk dyrket, og som, når disse urter er brugt sammen i deres hele form, opnår en synergieffekt, der indkapsler deres fulde potentiale.
 
En Pukka til ethvert behov
Pukka Organic Botanicals findes i flere forskellige varianter til de forskellige behov, du måtte have.

Elderberry Sirup/Mikstur med hyldebærsirup understøtter eksempelvis åndedrættet og kan bruges af hele familien. Hyldebær, manukahonning, ingefær, timian og alle de andre krydderurter, som denne sirup indeholder, har længe været brugt som en understøttende hjælp til åndedrætsfunktionen og sæsonbestemt sundhedsfremme.

Mushroom Formula med svampe kan bruges til at understøtte immunforsvaret med en blanding af økologiske Maitake, Reishi og Shiitake svampe med Nutrigest (tang, spirulina og ingefær). Mushroom Formula er således baseret på tre spiselige svampe, som i gennem århundreder har været brugt til at understøtte et effektivt immunforsvar.

Red Ginseng er til dig, der gerne vil have mere energi. Rød Ginseng har nemlig i gennem århundrede været brugt til at understøtte energiniveauet. Pukka anvender Panax Ginseng, som er kendt for sit indhold af ginsenoider. Der udvindes ginsenoider fra 5-6 årige rødder for at opnå den mest kraftfulde effekt.

Seven Seeds indeholder syv plantefrø, som er gode for mavens velbefindende. Det er en effektfuld blanding af syv økologiske plantefrø med ingefær og dyvelsdræk, der hjælper ved at understøtte optagelsen af næringsværdierne fra mad samt arbejder for mavens velbefindende.

Shatavari er specielt til kvinder og indeholder en effektfuld blanding af økologisk Shatavari-rod med Nutrigest (tang, spirulina og ingefær). Shatavari er en slags vild asparges, som i århundreder er blevet brugt til at understøtte kvinders helbred. Navnet betyder således også 'hende, som har hundrede ægtemænd'. Shatavari bruges i den månedlige cyklus både før, gennem og efter overgangsalderen.

Pukka Organic Botanicals fås til vejl. udsalgspris fra 99,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE