Aniston

Prospect Park West

Sex and the City møder Desperate Housewives... And then some...

7 ud af 6 stjerner
Prospect Park West
Prospect Park West handler om børn, ægteskab, sexliv, karriere, udseende og bopæl i den mondæne bydel i Brooklyn af samme navn.

I løbet af en lang, varm sommer i Brooklyn følger vi fire meget forskellige kvinders liv og hverdag på godt og ondt.

Fire helt almindelige kvinder... Og dog
Vi møder Melora, der er en feteret Oscar-vindende skuespillerinde, der lever et liv på antidepressiver, og som ikke rigtigt kan få gang i karrieren igen.

Rebecca derimod er freelanceskribent. Hun savner gnisten i sit ægteskab og lader sig forføre af en af kvarterets berømtheder, da hun møder ham i bydelens lille andelskøbmand.
 
Lizzie er tidligere lesbisk, som på trods af lækker musikermand og skøn baby stadig føler sig tiltrukket af kvinder, og som samtidigt føler sig forsømt af manden, der aldrig er hjemme hos hende og deres fælles søn.

Karen er en vaskeægte hønemor, der er besat af drømmen om en bolig i det helt rigtige skoledistrikt. Ja, hun vil faktisk næsten gøre hvad som helst for et hjem, der ligger det helt rigtige sted!

Neuroser, hemmeligheder og frustrationer
De fire kvinders veje krydses, og vi følger deres kampe for at udstå hverdagen, opretholde facaden og bevare deres sunde fornuft.  

Området omkring Prospect Park West i Brooklyn er et fashionabelt og eftertragtet kvarter, der tiltrækker de bohemeagtige og kreative typer samt børnefamilierne fra New York. Men under den perfekte, velfriserede overflade lurer neuroserne, hemmelighederne og frustrationerne.

Sex and the City møder Desperate Housewives
Kvinderne i Prospect Park West er sørgelige på den måde, at de ikke orker at være sammen med deres børn; stjæler for at føle, at de lever; snager i andres privatliv; flirter med andres ægtemænd og... og... og...

Men det er underholdende læsning - omend nogle gange en anelse grænseoverskridende. Og selvom man har lidt (og til tider meget) ondt af Melora, Lizzie, Rebecca og Karen, så kan man da også genkende sig selv og veninderne i nogle af deres træk.

Alt i alt er Prospect Park virkelig en krydsning mellem Sex and the City og Desperate Housewives - krydret med lidt ekstra, der gør den helt speciel og ikke en kopi af andres succesfortællinger.

Det er underholdende og læseværdigt!

"Prospect Park West" er skrevet af Amy Sohn og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 17. januar 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt