Aniston

Prison Break

Ny amerikansk spændingsserie

Prison Break havde tv-premiere de 29. august 2005, og spændende så den ud. Så da Danmark jo er kendt for at være et af de mange lande, som er glade for de amerikanske serier, ja så kan vi krydse fingre for at denne serie snart bliver solgt til en af de danske tv-stationer.
ANNONCE
Prison Break
"Prison Break" er en spændingsserie, som er skrevet og produceret af Paul T. Scheuring.

Den handler om fyren "Michael Scorfield" som udtænker en større plan for, at befri sin bror, "Lincoln Burrows", fra det top sikret fængsel "Fox River State Penitentiary", hvor broderen sidder på dødsgangen, uskyldig dømt for mordet på vice-præsidentens bror.

Men for at "Michael" skal kunne befri sin bror, bliver han nødt til selv at være inde bag fængslets sikre vægge, og det kan man jo kun komme på en måde... En hård lovovertrædelse, og derfor vælger han at begå røveri mod en bank.

Men selvom vejen ind i fængslet er let, ja så er vejen ud igen ikke helt så nem som planlagt, og især ikke, når man pludselig har magtsyge fængselsvagter og psykopatiske medfanger på nakken.

I USA er serien nået til sit 12 afsnit, og jeg må sige at den er virkelig spændende, det er længe siden at jeg har været så opslugt af en serie, som jeg er med denne her.

Nogle vil måske sige, at dette mere er en "drenge-serie", men det vil jeg ikke give dem ret i. "Prison Break" er en serie for alle, der elsker spænding, og selvom de mandlige seere har et par smukke kvinder at se på, ja så bliver vi piger langt fra snydt!

I seriens hovedroller ses nemlig lækre fyre som: Wentwort Miller og Dominic Purcell, som begge kan ses i denne artikels to gallerier.

Så tro mig tøser, der bliver masser at savle over, så husk savlekluden, når den får dansk tv-premiere.
ANNONCE
Prison Break
Break in. Break out. Save your brother's life...
Del

Seneste nyt

Annonce