Aniston

Prins Joachim forlovet

Marie Cavallier bliver prinsesse

Så er der giftermål i vente igen. Kongehuset har netop i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor det offentliggøres at prins Joachim og Marie Cavallier er blevet forlovet.
Prins Joachim forlovet
Således står det i pressemeddelelsen: "Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen har den glæde at meddele, at Hans Kongelige Højhed prins Joachim har forlovet sig med frøken Marie Cavallier."

Så det vil igen blive tid til at hele Danmarks befolkning sætter sig, klinet til skærmen, og følger med i brylluppet, som skal løbe af stabelen engang i foråret 2008.

Eksperter: Hun kan selv definere sin rolle
Marie Cavallier har indtil nu været fransk statsborger og tilhørt den romersk-katolske kirke, men i forbindelse med ægteskabet vil hun overgå til den evangelisk-lutherske kirke. Derudover vil hun ansøge om dansk indfødsret og dermed opgive sit franske statsborgerskab.

Dagen igennem har eksperter vurderet, hvordan den kommende prinsesses rolle vil blive fremover, og der er generel enighed om, at hun selv vil have mulighed for at definere sin rolle og måske endda kan beholde et helt almindeligt job, eftersom hun vil blive Prins Joachims anden hustru.

Regeringen ønsker tillykke
Hun vil dog formentlig skulle leve med at blive sammenlignet både med grevinde Alexandra og i aldeleshed med Kronprinsesse Mary, eftersom de to umiddelbart har en ydre lighed.

På vegne af regeringen var statsminister Anders Fogh Rasmussen tidligere i dag ude for at ønske parret tillykke med forlovelsen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce