Aniston

Pretty Little Liars: Hemmeligheder

5 ud af 6 stjerner
Pretty Little Liars: Hemmeligheder
De fire piger Spencer, Aria, Emily og Hanna var engang rigtig gode veninder. Men nu er noget af det eneste, der binder dem sammen, en stor og grusom hemmelighed, som de deler og aldrig har afsløret for andre.

Hemmeligheden går tilbage til, at de gik i 7. klasse.

De deler dog også, at de alle havde store følelser, på hver deres måde, for deres veninde Alison, som forsvandt for mere end tre år siden - og at de alle pludseligt begynder at få mystiske sms'er og breve fra en, der kalder sig "A".

Den mystiske A
A ved mere, end de fire eks-veninder, vil stå ved.

Den mystiske person ved bl.a. alt om, hvad der skete dengang for 3 år siden og kender desuden pigernes øvrige hemmeligheder. Og vedkommende truer med at afsløre det hele, hvis ikke pigerne danser efter A's pibe.

Når hemmelighederne ikke dør
Først tror pigerne, at A er Alison, som er kommet tilbage efter sin forsvinden. Men da Alisons lig pludseligt bliver fundet i hendes families tidligere have, breder mystikken sig.

For hvor kender A alle pigernes hemmeligheder fra, når nu det kun var Alison, de havde betroet sig til?

Samtidig vender den mystiske Toby, som er involveret i pigernes fælles hemmelighed, tilbage til byen. Kan han være A?

Og hvordan kan pigerne bevare deres hemmeligheder?

Hemmeligheder, der fænger
Efter at have læst første bind i Pretty Little Liars-serien, Løgne, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg straks skulle gå i gang med "Hemmeligheder".

For selvom Pretty Little Liars er en teenageserie, og det er nogle år siden, jeg selv kunne kategoriseres som en sådan, så fangede første bind i serien mig for alvor.

Det samme har andet bind "Hemmeligheder", som fortsætter, hvor "Løgne" slap, gjort. Og jeg har sjældent tygget en bog igennem så hurtigt!

Den har ganske enkelt været umulig at lægge fra sig, fordi det ene mysterie tager det næste, og man dermed bliver nødt til at læse videre for at se, hvad der nu sker.

Og der sker meget i de fire teenagepigers liv - og de ender med at gøre alt for at bevare hver deres små og større hemmeligheder, som, hvis de afsløres, kan påvirke deres liv for evigt.

Desværre føles det nogle gange som om, de ikke gør nok for at afsløre, hvem deres fælles fjende er, hvilket skulle være min eneste anke mod fortællingen, fordi det umiddelbart ville være det mest oplagte at lægge kræfter i, hvilket de dog ikke synes at gøre.

Men kan de blive ved med at gøre, som A siger?


"Pretty Little Liars: Hemmeligheder" er skrevet af Sara Shepard og udgivet af Politikens Forlag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt