Aniston

Preserve miljørigtig barberskraber

Hvordan kan yoghurtbægre og barbering af ben forenes?

Preserve miljørigtig barberskraber
Sværger du til din barberskraber hjemme på badeværelseshylden?

Er du også vild med natur og miljø?

Hvad siger du så til en super skarp barberskraber, som er lavet af genbrugte yoghurtbægre? Yeah, siger jeg!

Aniston.dk har testet de nye Preserve barberskrabere, som snildt kan bruges af både mænd og kvinder. Ikke at I skal dele, men så kan I jo købe to og begge gøre noget godt for miljøet - og få bugt med stubbene.
ANNONCE
Preserve barberskrabere er lavet af 100 % genbrugsplast (ja altså alt det, som ikke er skæreblade, for de er naturligvis ikke af plast).  

Skraberen er fremstillet helt uden BPA/phtalater og er super CO2-venlig, fordi der kun bruges en tredjedel af den mængde energi til fremstillingen af en Preserve skraber, som der bruges til at fremstille en almindelig barberskraber. 

Alene det, gør den jo værd at købe, hvis man går op i den slags. Men hvis en CO2-venlig barberskraber ikke kan det, den skal kunne, ja så kan den være nok så miljøvenlig.

Effektiv miljøskraber
Vi har dog tøsetestet Preserve skraberen (dvs. brugt den i armhuler, bikinilinje og på benene), og jo: Preserve skraberen duer!!

Den er faktisk bedre end eksempelvis en almindelig Gilette barberskraber i armhulerne og bikinilinjeb, fordi den ikke har det brede hovede, som man skal stå og manøvrere med.

Preserve er nemlig nem at navigere, fordi hovedet er helt smalt, og det gør skraberen super til armhuler.

Til underbenene kan Preserve dog ikke helt måle sig med en Gilette, fordi den ikke glider helt lige så let på de større flader. Men den er stadig yderst brugbar på benene og et fint, miljøvenligt alternativ til andre barberskrabere.

Holder fuldt ud stand med "de dyre"
Herudover har Preserve et ok lækkert design. Den er let, og den kan, på både funktion, kvalitet og udseende, måle sig med de anerkendte mærker på markedet.

Bladene slides ikke hurtigere end på eksempelvis Gilettes, og på visse områder er den oven i købet bedre end det dyrere alternativ.

Hvis du dog vil overtale din mand til at skifte til Preserve, og han helst ikke vil af med den shiny skraber, så kan Preserve-bladene faktisk bruges på den gamle skraber uden problemer. Så er overgangen måske nemmere for det lille pus.


Preserve barberskraber med to barberblade eller en pakke med fire barberblade har en vejl. udsalgspris på 99,95 kr.
ANNONCE
Preserve miljørigtig barberskraber
Del

Seneste nyt

Annonce