Aniston

Præ Party

For alle lejrene på dette års Roskilde festival 28 maj.

Alle festival-lejre inviteres til storstilet fest på Charlottenborg torsdag 28. maj, når filmprogrammet i Roskilde Cinema offentliggøres. De tre største lejre er medarrangører.
Præ Party
Roskilde Festival inviterer alle festival-entusiaster til stor fest 28. maj kl. 18.00-24.00 i Charlottenborgs Gård ved Nyhavn i København. Festen afholdes i anledning af, at festival-biografen Roskilde Cinema løfter sløret for årets filmprogram.

Ifølge Lena Ásthildur Bredlund, der er projektleder for publikumsfester hos Roskilde Festival, har festen også et særskilt sigte, nemlig at sætte fokus på de 'fester i festen', som publikum afholder under Roskilde Festival.

"Publikum er helt fantastiske til at skabe deres egne festarrangementer inden for festival-rammen. Hvert år ser vi f.eks. masser af spontane fester, hvor en lejr ud af det blå pludselig stiller med dj-pult, store anlæg, drinksbar og hundredvis af dansende gæster for det næste øjeblik at være helt væk igen. Denne idé vil vi gerne hylde og støtte op om," siger Lena Ásthildur Bredlund.

Lejre er medarrangører
I den forbindelse har Roskilde Festival inviteret tre af de største festivallejre til at være medarrangører af præ-festen på Charlottenborg. Van Damme Camp, PromilleService og Orange Camp står skiftevis for den musikalske underholdning, der både byder på elektronisk musik og liveoptræden.

"Alle tre lejre lover os alle en fest, der er helt i samme ånd som på festivalområdet," lyder det fra Lena Ásthildur Bredlund, som samtidig opfordrer alle øvrige lejre - store som små - til at dukke op og vise, hvad der gør deres lejr unik.

"Vi håber at se en masse Roskilde-lejre med flag, bannere, specielle udklædninger, eller hvad der nu måtte gøre netop deres lejre specielle. De er alle med til skabe Roskilde-ånden, og den vil vi gerne sprede over det hele Charlottenborgs Gård denne aften, inden det for alvor går løs," siger hun.

Roskilde Festival præ-festen starter 28. maj kl. 18.00 og fortsætter frem til midnat. Der er fri entré, og man kan købe mad og drikkevarer på stedet.

Publikum kan melde deres ankomst på Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=97556473408

Billede øverst til højre: Casper Christoffersen
ANNONCE
Del

Seneste nyt