Aniston

Poppers pingviner

Jim Carey på tynd is med seks pingviner.

3 ud af 6 stjerner
Poppers pingviner
Vi møder Thomas Popper som lille dreng. Poppers far er lidt af en eventyrer, og far og søn kommunikerer mest over god gammeldags radiobølge.

30 år senere er Thomas blevet til Hr. Popper, og han er en ambitiøs forretningsmand, som er komplet uvidende om de vigtige og gode ting i livet. Han vågner eksempelvis op hver mandag og tænker: Åh, hvor er det dejligt, det er mandag!

Han er med andre ord bare kedelig og irriterende! Faktisk så meget, at hans egne børn egentlig helst er fri for at se på ham.

Men han bor alene, og han trives fint med det.

Fra kold nar til varm dyreven
Alt er, som han kan lide det, lige indtil han arver seks pingviner fra sin far. Pingvinerne forvandler hans dyre og stilfulde lejlighed til et snedækket eventyrland og vender op og ned på hans liv.

Popper vil naturligvis ikke have pingvinerne og gør sit for at slippe af med dem. Men der er andre, der gerne vil have fat på de små pus, og Popper ender med at kæmpe for dem.

Klassisk opskrift
"Poppers pingviner" er en vaskeægte familiekomedie.

Den er lidt sjov uden at være hyle morsom, og så er der noget, som nogle (børn) kan grine lidt af, og noget andet, som andre (voksne) kan grine lidt af. Den er med andre ord ikke helt vildt sjov, men den har potentiale.

Og så er pingvinerne jo meget søde - omend det sommetider er meget tydeligt, at pingvinerne visse steder er computeranimerede (meget af filmen er dog filmet i et nedkølet filmstudie med vaskeægte pingviner).

Herudover er Poppers Pingviner bygget op på helt klassisk vis. Vi får, hvad vi forventer og ikke så meget andet. Men derfor er den alligevel ganske underholdende - også selvom Jim Carrey ikke gakker helt så meget ud, som vi ellers ved, han kan.

PS: Vidste du, at pingviner kan lave nogle meget irriterende lyde? Well ... Se Poppers Pingviner og oplev dem selv!


"Poppers pingviner" er udkommet på dvd den 27. december 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt