Aniston

Pop-up Thanksgiving-middag

Hvorfor ikke fejre den amerikanske festaften "the guerilla way"?

Pop-up Thanksgiving-middag
Thanksgiving er en fastforankret og velkendt amerikansk tradition. Men i takt med, at vi tager flere og flere udenlandske traditioner og festdage til os, kan vi også fejre Thanksgiving på bedste amerikansk vis og med alt, hvad dertil hører.

Og hvorfor ikke gøre det på guerilla vis?

I København arrangerer Silver.Spoon årets Thanksgiving-middag, der har til formål at varme alle københavnerne – ned i maven, ud i fingrene og helt ind til sjælen.

Den 25. november, dagen for den traditionsbundne amerikanske Thanksgiving, folder de derfor de stribede flag ud og inviterer på den helt store Thanksgiving-feast.

Blair Warsham fra graffEats i San Francisco har arbejdet tæt sammen med Silver.Spoon for at udvikle dette års Guerilla Dining Thanksgiving-menu. Og omdrejningspunktet middaggen vil være den berømte (og berygtede) ret: ”Turducken”, som er en kylling inden i en and inden i en kalkun.

Til at følge dette imponerende stykke tre-i-én fjerkræ serveres klassiske Thanksgiving-retter, der består af eksempelvis græskar, tranebær, brunet smør, pecannødder, æbler, kanel og muskatnød.


Se mere info om Guerilla Dinning-eventen her.
ANNONCE
Historisk set er Thanksgiving en fejring af slutningen af høstsæsonen, oprindelig begyndt af de tidligere pilgrimme i USA.

I dag er Thanksgiving blevet en selvstændig helligdag, der samler familie og venner omkring middagsbordet for at nyde og dele et stort og overdådigt måltid.

Det siges, at den første Thanksgiving fandt sted i Plymounth Rock, Massachusetts.

De fattige og sultende pilgrimme, der ikke kunne finde ud af at dyrke afgrøder, blev reddet af Squanto; en indfødt amerikaner.

Han sørgede for mad til dem vinteren igennem, og delte sit folks viden med dem.

Dette år valgte pilgrimmene at stå for en kæmpe fest for at takke Gud og de indfødte amerikanere. For at ”give thanks” - deraf navnet Thanksgiving.
ANNONCE
Del

Seneste nyt