Aniston

Poo-pourri

Når ingen andre skal vide, at du skal "no. 2" ...

Kender du det: Det er ikke altid lige belejligt at skulle mere end tisse. På job, hos gæsterne eller derhjemme, når du ikke er alene hjemme.

Men "no. 2" er ikke sådan at skjule, og det er relativt sjældent, det går helt ubemærket hen.

Man kan naturligvis spraye med duftfriskere, der stinker af kunstige grannåle, men det gør næsten kun sagen endnu værre.

Og det er her "Poo-Pourri" kommer ind i billedet (ikke at forveksle med pot-pourri!)

Slet dine spor
Poo-Pourri er en nyhed i Danmark og er en duft til toilettet.

Den er lige til at sprøjte i toilettet, inden du skal "lave stort", og så dufter der dejligt frisk omkring dig - og efter dig.

Poo-Pourri fjerner også lugten, når man skal "andet end tisse". Den kamouflerer den altså ikke bare, som når du sprøjter med alt muligt andet, der nærmest blander sig med lugten af l*** ...

Og Poo-Pourri er meget simpel: Ryst flasken, spray 4-6 gange ned i kummen, og fortsat så ellers "your business".

Udover det er Poo-Pourri 100 pct. biologisk nedbrydelig og kommer i en fin lille flaske, der ligefrem pynter på badeværelset.

Og PS: Den virker! Ja, den fjerner faktisk lugten på mirakuløs vis. Så med sådan en i tasken kan man nemt fjerne enhver pinlighed omkring no. 2. 

Herudover skal man ikke være bange for ikke at kunne finde en duft, der matcher. Poo-Pourri findes nemlig i flere forskellige varianter - og navnene er ikke helt uden humor ...

Slet også andres spor
Husk i øvrigt at indtænke Poo-Pourri i sommerens festivalbagage!


Se mere om Poo-Pourri her.

Find Poo-Pourri på Facebook her.
ANNONCE
Poo-Pourri kommer i alskens fine designs og pynter fint ved siden af toilettet. - Poo-pourri Poo-Pourri kommer i alskens fine designs og pynter fint ved siden af toilettet.
Nature's Call fra Poo-Pourri er en mild, frisk og naturlig duft. - Poo-pourri Nature's Call fra Poo-Pourri er en mild, frisk og naturlig duft.
Del

Seneste nyt