Aniston

Plej din hud

Matas relancerer deres striber og Aniston.dk har testet

Matas's striber er noget alle piger er bekendt med. Der er simpelthen produkter til alle, både mænd og kvinder. Og nu relancerer Matas dem. Dels for at forbedre produkterne, men også for at gøre emballagen langt mere miljøvenlig.
Plej din hud
Vinterens kulde har været hård mod vores hud, men nu er foråret kommet, og det er tid til at gøre os klar til bikinisæsonen. Den tørre hud skal blødgøres, og porerne skal rengøres. Tøser, det er tid til en forårsrengøring!

Til denne forårsrengøring kan vi anbefale Matas's nye striber. De har relanceret dem, og de er nu vendt tilbage til forretningerne med et nyt look, ny forbedret kvalitet og ny miljøvenlig emballage.

Aniston.dk har testet Luksus-serien og kan stærkt anbefale den. Matas har altid haft nogle utrolig gode produkter til en rimelig pris, og det er sikkert også derfor, at kæden har fået lov at overleve så mange år, selvom forbrugerne bliver ved med at forlange bedre produkter og mere kvalitet.

Luksus bodyscrub
For at rense dine porer, start da med et godt og gammeldags bad, men medbring luksus bodyscrub. Det er en bodyshampoo, som renser din hud for urenheder og fjerner alle de døde hudceller. Det er vigtigt at fjerne disse en gang imellem, for at give din hud lov til ånde og til at producere nye celler.

Luksus bodycreme og bodylotion
Efter at have renset dine porer over hele kroppen giv den da en god omgang creme. Matas har lavet både Luksus bodycreme og Luksus bodylotion. De er i bund og grund ens, bortset fra emballagen og konsistensen.

Er du til en god tyk creme, som er i en krukke med tilhørende låg, så der er nem adgang til cremen, så vælg Luksus bodycreme. Er du derimod mere til en lidt tyndere creme i en flaske med fastsiddende låg, så vælg da Luksus bodylotion. Begge blødgører huden på en rigtig god måde, og du kan bruge dem så tit, du har lyst.

Giv især dine ben en rigtig god omgang, da det oftest er dem, som lider mest skade af vinterens kulde.

Tør hud bekæmpes bedst med creme og helst lige efter et bad. Det er nemlig ikke altid, at man lige får tørret sig ordentligt, og så trænger vandet ind i huden og udtørrer porerne. Derfor er det utrolig vigtigt, at du husker at smøre dig godt ind og som sagt, så giv benene en ordentlig omgang.

Læbepomade
Sidst men ikke mindst kommer vi til læberne. Matas har udviklet en god læbepomade, som er fyldt med e-vitaminer.

Læbepomaden beskytter rent faktisk dine læber og holder i vildt lang tid. Vi var utrolig positivt overrasket over, hvor meget den egentlig holder til, og du kan også bruge den, når du går i solarium. Den holder stadig læberne bløde, og den tørrer ikke ud imens.

Aniston.dk håber, at du og din hud med disse råd kan blive klar til sommeren! Vi glæder os i hvert fald, og indtil da vil vi gøre os godt klar!

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE