Aniston

Plastic-fantastic

Find bare plastik- og gummiskoene frem til dette forår.

Jeg har længe haft en eller anden fetish med plastiksko - sko af blødt gummi.

Materialet har et helt specielt look, som jeg godt kan lide, og så er det fantastisk praktisk, når skoene er lavet af gummi: Det kan holde til både store og små byger, de er lige til at skylle under vand, hvis man har taget en gåtur på stranden i løbet af ferien - og så er de (ofte) ret gode at gå i fra dag ét.

Jeg har ejet adskillige gennem årene, og mine favoritter (en ballerina fra Jimmy Choo og en lækker heel fra Vivienne Westwood) kommer nok aldrig til at forlade mit skab.

Plastik- og gummisko holder nemlig, og jeg har været en runde rundt på webshopppen Sarenza.dk for at samle et udsnit af sæsonens sko i plastic fantastic look.


Alle skoene forhandles på Sarenza.dk.
ANNONCE
Ja! Det er en Hunter ballerina, og ja, den er vildt fed! 461 kr. - Plastic-fantastic Ja! Det er en Hunter ballerina, og ja, den er vildt fed! 461 kr.
Lidt vildere og højere end min model! Men også fra Vivienne Westwood + Melissa, 2.051 kr. - Plastic-fantastic Lidt vildere og højere end min model! Men også fra Vivienne Westwood + Melissa, 2.051 kr.
Gummi med et råt twist fra Latinas, 273 kr. - Plastic-fantastic Gummi med et råt twist fra Latinas, 273 kr.
Blonder og sløjfer fra Mel, 234 kr. - Plastic-fantastic Blonder og sløjfer fra Mel, 234 kr.
Har savlet over disse fine støvletter, siden jeg så dem første gang. Lemon Jelly, 729 kr. - Plastic-fantastic Har savlet over disse fine støvletter, siden jeg så dem første gang. Lemon Jelly, 729 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce