Aniston

Plant din blyant

En blyant, der er lige til at spise.

Jeg går til enhver tid ind for, at man, så vidt muligt, skal genbruge, at man skal købe økologisk, og at ting omkring mig gerne skal være bæredygtige.

Derfor er jeg også vild med Sprout!

Sprout er godt nok "bare" en blyant, hvilket jo er en del af de fleste husstande. Men samtidig er det IKKE bare en blyant. Forvirret? Well ...

Det er nok, fordi Sprout faktisk er lidt af en verdensnyhed. Det er en blyant, som, når man er færdig med at bruge den, og den er spidset godt ned, kan plantes i en potte, hvorefter den så kan spire og blive til en plante.

Det er et ret fint og sjovt koncept. Men samtidig er det jo meget brugbart og, ikke mindst, godt for miljøet, fordi Sprout har flere funktioner; den kan bruges til at skrive og tegne med, og så kan den bagefter plantes og nydes i vindueskarmen - og i maden. For Sprout findes nemlig både med frø til basilikum, dild, koriander, mynte, rosmarin, salvie og timian.

Lækkert, sjovt og lidt hyggeligt på én og samme tid!

Jeg glæder mig til at plante min Sprout med dild-frø i den lille grønne dut for enden. For selvom jeg egentlig ikke er den store fan af dild i maden, så synes jeg, at dild er en noget så fin plante at se på og dufte til.


Se mere om Sprout her.
ANNONCE
Sprout har en lille grøn kapsel for enden, som indeholder plantefrø.  - Plant din blyant Sprout har en lille grøn kapsel for enden, som indeholder plantefrø.
Sprout er lavet af bæredygtigt træ, økologiske frø og indeholder ikke bly. - Plant din blyant Sprout er lavet af bæredygtigt træ, økologiske frø og indeholder ikke bly.
Del

Seneste nyt

Annonce