Aniston

Pistacie- og brownie-iskage

Opskrift på sommerlig dessert med is og chokolade.

Pistacie- og brownie-iskage
Is er godt, og kage er godt. Og når man kombinerer disse to gode ting i en og samme dessert, så bliver den intet mindre end fantastisk!

Prøv engang med denne brownie-iskage med pistacieis, og fortæl os så, at den ikke smager godt.

Pistacie- og brownie-iskage
(4 personer)

Ingredienser:
8 kugler Carte d’Or Intense Pistachio & Vanilla (200 g/400 ml)
6 stykker chokoladebrownie (bag din favorit eller køb hos bageren)
4 halverede jordbær til pynt

Sådan gør du:
1.) Brug de seks chokoladebrownies til at lave seks chokoladecirkler á 8 cm med en rund udstiksform
2.) Skær hver chokoladecirkel igennem, så du får 12 tynde cirkler
3.) Tag fire runde udstiksforme og placér en brownieskive i bunden af hver
4.) Læg en kugle Carte d’Or Intense Pistachio and Vanilla på hver af de fire cirkler, og tryk ned for at jævne isen ud. Læg en ny chokoladecirkel ovenpå, endnu en kugle Carte d’Or is og slut med en chokoladecirkel øverst – ligesom du laver en lagkage. Lad udstiksformene stå udenom, så kagen beholder formen.
5.) Fortsæt med at lave alle fire is-tårne
6.) Pynt tårnene med to halve jordbær
7.) Sæt tårnene på kolde tallerkener, fjern udstiksformen og servér straks
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce