Aniston

Pinlige sexhistorier

Har du haft en pinlig oplevelse med sex?

Sex er for det meste en rigtig dejlig og god oplevelse, men nogle gange kan parringsakten føre til nogle meget pinlige situationer. Nogle kan vi se tilbage på og grine af, andre vil man bare helst fortrænge.
Pinlige sexhistorier
Sanne, Rødovre, studerende
Frem fra de fortrængte gemmer, har nogle af vores læsere fundet disse pinlige historier frem:

"Min bolleven og jeg mødtes i byen og blev hurtigt enige om, at vi skulle lette trykket sammen... Problemet var så bare, at vi begge boede et stykke væk, så vi kunne ikke tage hjem til nogle af os. Heldigvis skulle min bolleven sove hos en ven, på hans sofa inde i stuen, og så tog vi altså hjem til ham.

Vi havde hed sex hele natten, og meget højtlydt sex, og vi havde selvfølgelig glemt, at min bollevens ven lå i værelset ved siden af og sov sødt.

På et tidspunkt, mens jeg fik den bagfra, blev sexen så vild og hård, at sengen brasede sammen under os. Det gav et ordentlig brag, men vi tumlede bare ned på gulvet og lod os ikke stoppe af det. Vi fortsatte vores højlydte kaninknepperi til langt ud på natten.

Endelig bliver vi færdige, jeg har fået noget af det bedste sex i hele mit liv, og jeg er seriøst klar til at lægge mig til at sove. Men idét vi har lagt os, og alt er blevet roligt, lyder der en svag og lidt forsigtig stemme inde fra værelset ved siden af: "Er I færdige, så jeg kan komme ned at tisse?"

Vennen var altså vågnet og havde set sig nødsaget til at holde sig, indtil hans meget vilde gæster var faldet til ro. Det var simpelthen så pinligt! Han havde hørt det hele, og vi havde bare glemt alt om, at han var der!

Og desværre hører jeg stadig meget for det."       
                 
Marianne, Hobro, frisør
"I sommers tog min kæreste og jeg til Italien på campingferie. Efter at have været der et par dage, fik vi besøg af nogle af vores venner, som havde deres tre børn med. Det var ret hyggeligt, men problemet kom så om aftenen, da vil skulle til at sove.

Børnene skulle sove i vores store villatelt, som var delt op i to sovekabiner, hvor børnene fik den ene, og vi fik den anden. Forældrene sov så et stykke væk, i deres eget telt.

Om natten kom der så et voldsomt tordenvejr, og min kæreste og jeg kunne simpelthen ikke sove. Derfor tænkte vi, at vi lige så godt kunne lave noget andet. Så vi gik i gang og var allerede godt i gang, da vores kabine blev lynet op.

Det var den yngste pige på ni år, som ikke kunne lide det voldsomme tordenvejr. Hun ville være hos sin mor og far, men i stedet puttede vi hende hos os. Hun sov temmelig hurtig igen, og vi ville så finde et andet sted at gøre affæren færdig.

Vi gik op på campingpladsens toilet. Her tog han mig bagfra, mens jeg havde mit ene knæ på toiletbrættet, og midt i det hele knustes hele brættet i atomer, og jeg endte med hele benet nede i toiletkummen. Vi grinede lidt af det og valgte at stoppe.

Men dagen efter, efter vi havde aftalt ikke at sige det til nogen, kom den lille pige over til os og sagde: "Aii har i set at mit ynglings toilet er blevet smadret? Det må være hærværk!" Det fik os til at grine så meget, at vi måtte indrømme det hele overfor dem alle sammen.

En lidt pinlig affære, når den endelig kom på bordet. Og takket været den, må jeg i dag leve med en ti cm lang flænge på mit knæ, efter at toiletbrættet blev knust under det."

Stine, Århus, studerende
"Jeg var en gang til fest hos min veninde. Min ekskæreste og jeg blev ret fulde, og i vores brandert blev vi enige om at gå ud på toilettet og have sex. Jeg stillede mig med ryggen op ad døren, og så gik vi ellers i gang.

Det hele gik også meget godt, indtil døren blev åbnet. Denne dør blev altså åbnet udad, og vi stod jo op ad døren uden mit tøj på. Så det vil altså sige, at jeg bare vælter ud og ned på gulvet foran ca. halvtreds mennesker.

Det var virkelig pinligt, især fordi min kæreste ikke nåede at trække sig ud af mig, så der lå vi altså oven på hinanden, splitterravende nøgne, foran det meste af eleverne på min skole. Den episode har jeg aldrig nogensinde glemt, det var simpelthen så pinligt".
ANNONCE
Pinlige sexhistorier
Kristina, Skagen, kokkeelev
"Jeg havde fundet mig denne her fyr til en fest, og vi var gået et lille stykke væk fra festen for at snakke lidt. Det var slet ikke meningen, at der skulle foregå noget som helst seksuelt mellem os. Men så kommer nogle af vores venner pludselig, og vi skynder os at løbe vores vej. De var simpelthen så fulde, så vi gad ikke rigtig at høre på dem.

Vi sætter os ned tæt ved et hus, men da de andre begynder at komme tættere på, skynder vi os ud på en dertilhørende mark. Her begynder vi at kysse og røre lidt ved hinanden. Det hele ender med, at vi har helt fantastisk og hed sex midt ude på denne her mark. Det var virkelig lækkert.

Bagefter lister vi hjem, begge to meget beskidte og med det vildeste bollehår. Noget vi så ikke vidste var, at vores "venner" havde fulgt efter os meget lydløst og hørt og set alt, hvad vi har lavet. Så næste morgen, da jeg endelig vågnede op, havde jeg fået ca. 15 sms'er, hvori folk spurgte, om det så var god sex, jeg havde fået derude på marken.
Temmelig pinligt!"

Måske kan man lære noget af det, måske ikke... Men vi har i hvert fald lært, at man skal passe på med sex på en toiletbræt og op ad en ulåst dør, og måske også på en åben mark, hvis man er lidt blufærdig og ikke synes, det er så fedt at blive opdaget... Og måske skal man liiige tjekke, om der er nogle i værelset ved siden af, som skal tisse.

Men udover dette har vi i hvert fald fået os et godt grin!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce