Aniston

Pinlige sexhistorier - part two

Sex er skønt, men det kan føre til nogle pinlige situationer

Nød du sidste artikels pinlige sexhistoier? Skreg du af grin sammen med os andre? Jamen så har du nogle flere her, og husk: at selvom de er sjove, kan man sagtens lære noget af dem!
God fornøjelse!

Pinlige sexhistorier - part two
Troels, Gladsakse, bagerelev
"I løbet af den tid jeg boede hjemme, havde min kæreste og jeg et par ret pinlige episoder.

En af de første var en gang vi lå hjemme hos hende i sofaen. Jeg var i færd med at slikke hende og uden at vi opdager det, kommer hendes lillebror ind.

Han skulle lige hente en videofilm og så går han ellers igen. Heldigvis nævnte han ikke noget om det.

 
Anden gang var hendes lillebror på spil igen. Vi skulle passe ham, og da vi endelig havde fået ham lagt i seng, tænkte vi at vi jo liiige kunne ordne noget på sofaen og trækker tøjet af og går i gang.

Hun begynder at give mig et blow job, men efter ca. ti minutter kommer hendes lillebror ind i stuen, han kunne altså ikke sove. Jeg bliver knald rød i hovedet og får sparket til min kæreste. Endelig fatter hun hentydningen og vi kommer rekordhurtigt i tøjet igen og vi får lagt ham i seng.

Men den episode jeg husker allerbedst var en gang vi var hjemme hos mig. Vi går ind på værelset for at hygge lidt. Min kæreste sætter sig oven på mig og begynder at ride mig. Men midt i akten kommer jeg til at kigge over mod døren. Der står min mor. Jeg blev fuldstændig mundlam og min kæreste nærmest løber ud på badeværelset! Hun var simpelthen så flov og det var jeg i hvert fald også! Jeg får så sagt til min mor: "Kanon timing, hva' mor?" og så grinede min mor og sagde: "Ja, jeg ka' bare det s*** der!"."

Sanne, Slagelse, butiksassistent
"Min kæreste og jeg lå hjemme hos ham og havde det bedste sex, ever! Jeg var bundet til radiatoren inde i stuen, - vi regnede med at være alene hele aftenen. Men pludselig, lige midt i min højlydte orgasme, kommer min svigermor ind.

Men min kæreste opdager det ikke, nej, nej, han pumper bare videre. Han siger at det er sikkert bare naboen... Og så vender han mig ellers om og begynder at tage min bagfra. Min svigermor er selvfølgelig fuldstændig målløs, og hun kan ikke sige en lyd.

Så begynder hun at tage noget fra et skab henne i hjørnet og bare lader som om vi ikke er der, eller laver noget helt andet. Endelig går det op for min kæreste at hun altså virkelig er der. Men på det tidspunkt, er hun allerede på vej ud af stuen igen.

Vi tager tøj på og lister lige så stille over i sofaen. Lidt senere kommer hun ind og sætter sig sammen med os. Så siger hun noget om at vi altså skulle passe på hvad vi lavede og så skulle jeg for øvrigt lige huske at passe på med ikke at ødelægge radiatoren.

Temmelig flovt!"
ANNONCE
Pinlige sexhistorier - part two
Iben, Bogense, studerende
"Min kæreste og jeg var taget til festival her i sommers og vi havde det rigtigt hyggeligt. Lige indtil vores ellers ret så fede telt gik i stykker. Heldigvis havde vi kun to dage tilbage, så vi købte os et billigt telt i en af boderne.

Det var altså sådan en lille tipi nærmest, så der var ingen bund i. Så vi hamrede pløkkerne godt ned i jorden og rullede det gamle telt ud som bund, sammen med et tykt tæppe.

Om aftenen begyndte det så at styrte ned og vi blev enige om at hygge inde i teltet. Det var ret varmt, så vi tog alt tøjet af og gik ellers i gang!

Men mens vi var allerbedst i gang, kom der et kæmpe vindstød og det tog altså hele vores tippe med os. Så der lå vi, midt på teltpladsen, helt nøgne og bollede, da vi blev offentliggjort på den mest pludselige måde.

Det var ret flovt for os begge. Især fordi der var så mange mennesker, og fordi vores tippe fløj så langt væk."

Signe, Aalborg, frisør
"Det var i mine unge dage, da jeg var fri og ligeglad med hvad alle andre tænkte. Jeg var som hundredvis af andre unge til halbal. Det var ikke engang fordi jeg på det tidspunkt, var specielt fuld - men uanset hvad havde jeg bestemt mig for, at jeg ville have sex.

Kort efter rendte jeg ind i en bekendt, vi stod og snakkede stille og roligt, men imens jeg blev mere og mere liderlig. Pludselig sprang det ud af mig: "Skal vi dyrke sex?" 

Han var med på ideen, men ingen af os havde et kondom. Jeg sagde, at jeg skulle nok finde et, så jeg spurgte alle jeg kom i nærheden af om de havde et kondom, de kunne undvære. Det tog fem minutter, så var vi på vej ud af hallen.

Vi ledte efter et stille sted, men der var mennesker over alt. Vi gik om i en gård bag hallen, hvor der stod en bænk - perfekt tænkte jeg. Vi smed bukserne, han løftede mig op på bænken og vi gik i gang. Som vi er godt i gang og efterhånden blevet meget højlydte, kommer der pludselig to vagter gående.

De lyste på os med deres lommelygter. Den ene ved slet ikke hvad han skal sige, den anden griner lidt og siger så: "Sådan makker!!!"
ANNONCE
Pinlige sexhistorier - part two
De undskylder og lister væk igen. Min ven og jeg kigger på hinanden og griner højlydt, dog er vi ikke blevet flove nok til ikke at kunne afslutte, hvad vi har begyndt på, så vi fortsætter hvor vi slap. Og vi tog begge hjem fra halbal, glade og tilfredsstillede og en anelse flove."

Karin, Viborg, massør
"En dag var min ekskæreste og jeg ude og gå en tur Nørresø i Viborg. Over stien ligger nogle bakker med meget højt græs. Vi havde vel efterhånden gået en times tid og havde været lidt kåde med kys og berøringer, så vi syntes vi måtte gøre noget ved det.

Vi gik derfor op på den nærmeste bakke og smed os i det høje græs. Her kom alligevel ikke nogen. Vi var rigtig godt i gang, da jeg hører nogle børnestemmer. Min ekskæreste sonderer terrænet og finder ud af at de er nede på stien så ingen fare, de var snart væk alligevel.

Vi fortsætter og jeg vil tro at mit skrigeri og ekskærestens stønnen (efter første orgasme) må have tiltrukket nogle nysgerrige sjæle, for pludselig er børnestemmerne tættere på end før og vi er klar over, at de må være vendt tilbage eller måske har løbet rundt på en af de andre bakker og videre til "vores".

Ekskæresten forsøger desperat at få sit kondom af og få bukserne på alt imens jeg fik rettet på tøjet,
stadig liggende i græsset. Da han endelig får det af smider han det lang pokker i vold... troede han. Kondomet havde ramt en børnehavepædagog lige i ansigtet og hun var mildest talt ikke særlig glad, da
flere unger havde set det...

Ekskæresten var meget flov, og jeg forsøgte at tale mig ud af det. Pædagogen gav os dog et blink med øjet i det at hun returnerede med de andre børn hen til resten. Kunne svagt høre en af børnene spørge hende hvorfor jeg havde taget min nederdel af...

Hvorefter det gik op for mig at jeg faktisk ikke havde den på.

Jeg har aldrig siden dyrket sex i det fri..."

I denne omgang af "Pinlige sexhistorier" har vi vist lært at det ikke er særlig smart at have sex udenfor, medmindre man er helt sikker på at man virkelig er alene, og desuden måske at gemme kondomet i græsset og ikke kaste det i hovedet af andre mennesker!

Desuden kan man jo lære at høre efter, når ens kæreste siger: "Din mor står altså lige bag os!", for så står ens mor virkelig bagved. Og så ikke noget med at ødelægge flere radiatorer eller telte for den sags skyld!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce