Aniston

Pink Lady

Pink og stadig med på noderne

Pink er sådan en farve de fleste forbinder med 80'erne, ballet, nuttede tøseting og alt, der kan gå ind under kategorien U-Trendy. Ikke desto mindre er pink med i årets trendy farveskala og topper på designernes hotteste favoritlister.

Jeg har en veninde, som indtil for få år siden brugte enormt meget pink læbestift, store billige smykker, gerne pink og med en masse perler af plastik. Hendes hår var altid permanentet og fyldt med hårlak. Det samme med hendes garderobe. Der var alt du kan tænke dig, i pink og det samme kan man sige om hendes sko. Hun gik altid i sjove sko. Et eller andet sted, var det som om aldrig havde forladt det årstal hun blev født i, 1966. Ikke desto mindre var fyre vilde med hende når hun var i byen, de vendte sig om efter hende på gade og hun vil nærmest tilbedt. Og man kan ikke sige, at hun fulgte moden som alle vi andre gjorde. Hun må have en karisma, der siger spar to og med et enkelt blik giver fyrene bløde knæ... hvad skal det ellers være, når man er så U-Trendy!

Så piger, I skal ikke være bange for at virke frastødende, når I klæder jer i pink og plastik. Heller ikke når det hele virker lidt momoragtigt med bomber og striber.

Pink fra årets trend
ANNONCE
Pink Lady
Åben Marabou pels

Designer: Adrienne Landau

Pris: $550,00
Pink Lady
Bindeskjorte

Designer: Ilana Wolf

Pris: $450,00
Pink Lady
Ur med diamanter

Designer: Philip Stein

Pris: $1.595,00
Pink Lady
Øreringe med pink sten

Designer: Melissa Joy

Pris: $240,00
Pink Lady
Sandal med farveringe

Designer: Marc Jacobs

Pris: $260,00
Pink Lady
Pink kjole til fest

Designer: Catherine Malandrino

Pris: $425,00
ANNONCE
Pink Lady
Trendy kjole med striber

Designer: David Meister

Pris: $295,00
Pink Lady
Kjole i årets stærke farver

Designer: Lilly Pulitzer

Pris: $180,00
Pink Lady
Hot kjole til sportspigen

Designer: T21

Pris: $168,00
Del

Seneste nyt

ANNONCE