Aniston

Piger og deres bøssevenner

Jalousi er en grim ting og her som regel unødvendig

Ja de fleste piger har efterhånden en rigtig god ven, som er homoseksuel og hvad er problemet så i det?

Han har som regel forstand på mode, så han er en god hjælpende hånd på shopping turen, han elsker at danse med én, når man er i byen og sammen kan i fyre den max af på danse gulvet, fordi i kender hinanden så godt og ikke bekymres om seksuelle undertoner eller tilnærmelser.
ANNONCE
Piger og deres bøssevenner
Oveni købet skændes I heller ikke om den samme fyr.

I kan snakke om alt fra lækre Hollywood hunks til livets dybere mening og specielt om hvor dumme hetro mænd kan være.

Problemer er der ikke mange af før din kærestes jalousi viser sig, for pludselig er det mærkeligt, at du holder af en anden fyr end kun ham!

Hvorfor er det at hetro mænd straks skal tro, at man har et eller andet kørende, fordi man er en pige, kender en dreng og "bare" er gode venner?

Vi piger forstår ikke rigtig kærestens frygt og utryghed ved "den anden mand", eftersom vi ser vores homoseksuelle ven, som en hvor vi i hans selskab kan slappe af uden at skulle tænke på udseende, opførsel og frygt for skjulte motiver. Han er, undskyld udtrykket, "en af tøserne".

Kæresten derimod forstår åbenbart ikke, at denne mandlige ven har lyst til kønslig omgang med andre fyre og ikke piger.

Han har på et eller andet tidspunkt hørt, at piger vildt gerne vil prøve at omvende bøsser, men hvis det var vores bagtanke med henblik på vores venskab, havde vi nok ikke udviklet et forhold til kæresten men i stedet brugt tiden på at jagte de homoseksuelle.

Jeg vil gerne lige påpege, at det trods alt er de færreste piger, der helt vildt gerne vil score en bøsse, det er ikke en fælles kvindelig hobby arketype såsom shopping.

Så drenge tag jer dog sammen og kom over det, vi ligger ikke skumle planer bag jeres ryg om at stikke af med bøssevennen, bare fordi vi har det sjovt med ham!
ANNONCE
Del

Seneste nyt