Aniston

Pift sexlivet op med legetøj

Vi har nok alle sammen oplevet, at sexlivet kan stagnere en smule og blive præget en smule af rutine. Det er en ganske frygtelig oplevelse, og bør i den grad undgås, hvis man kan. Men det kan være svært, når man har en travl og stresset hverdag, der er fyldt med arbejde, indkøb, børn, fritidsinteresser og fitness. Der er bare ikke plads til sexlivet på en rigtig god måde.

Men der er faktisk råd mod dette dødvande og rutinemæssige onsdagsknald. Man kunne forsøge at pifte det lidt op med sexlegetøj.

Legetøjet til hende

Damerne først, som man siger. Et af de store problemer, når det kommer til danskernes sexvaner, er at vi alle er blevet nogle egoistiske små skarn, der kun tænker på vores egen orgasme og så ellers lader partneren sejle sin egen sø. Da mænd oftest kommer nemmere og hurtigere, så er det ofte kvinden, der må ligge tilbage med en frustreret følelse i kroppen og ingen tilfredsstillelse. Men det skal stoppes. Tiden er inde til, at sex begynder at handle om den fælles nydelse igen. Det skal ikke bare være sex, det skal være erotik og elskov. Tag jer tid til hinanden og leg med hinanden.

Et godt tip til dette er, at i lader samlejet ligge en tid og i stedet sørger for at tilfredsstille hinanden. Onaner hinanden, med hænderne og legetøj. Skaf en god dildo, der passer lige til dine behov og præferencer og få ham til at bruge den på dig. Giv ham besked på, hvordan den føles bedst, eller lad ham gå på opdagelse med den. Det er nærheden og opmærksomheden, der betyder noget. En dildo er et meget alsidigt instrument, især hvis man finder en vibrerende en af slagsen, der kan sende små bølger af nydelse op gennem din krop. Find et bredt udvalg af lækre dildoer hos dildo-priser.dk. Det kan være genvejen til et bedre sexliv og flere orgasmer.

Legetøjet til ham

Nu er der nok mange mænd, er ikke rigtigt kan se, at der er et problem. Han når for det meste at komme og så er det jo forbi. Han kan slet ikke se hvad problemet er og deri ligger hele problemet. Når man kun tænker på sig selv og sine egne behov, så er sex meget hurtigt en kedelig ting for partneren.

De fleste mænd vil da også være godt tilfredse med partnerens hænder og mund, men der er faktisk noget utroligt frækt ved, at hun også benytter sexlegetøj på en. Måske ikke ligefrem dildoer, medmindre man er meget nysgerrig. Men der findes masser af sexlegetøj til at masturbere en mand med. Fleshlight og dets lige er smart legetøj, der kun bliver endnu frækkere af at blive styret af en andens hånd. Det kan være med til, at pifte sexlivet op og få det ud af den rutine, som det måske er røget ned i. Se hende i øjnene, mens hun tilfredsstiller dig og husk at det er hendes tur bagefter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce