Aniston

Philips Satinelle Plus

Effektiv og relativt smertefri epilering til en god pris.

Hvis du ikke vil give en bondegård for en epilator men stadig gerne vil have et godt resultat, bør du kigge nærmere på Satinelle Plus epilatoren fra Philips, som Aniston.dk netop har testet.
Philips Satinelle Plus
Philips Satinelle Plus 6402 er en lille epilator med 21 pincetskiver og to hastigheder, som foretager henholdsvis 600 og 733 udtrækninger pr. sekund. Sidstnævnte må dog afhænge af antallet af hår, den møder på sin vej?!

Den lille epilator ser ikke ud af meget, og det er da også en af de prisbillige modeller på markedet. Men den er fin og handy, så den er nem at have med sig på ferie eller lignende.

Epilatoren kommer desuden med en såkaldt effektivitetskappe, som Philips anbefaler, at man bruger, hvis man er en knap så habil epilator-fører.

Den billige model
Men hvor meget kan man forvente af en epilator, der sådan cirka koster det halve af de modeller, der profileres som stjerneprodukter på markedet?

Aniston.dk har testet den lille sag, og resultatet må kort sagt være, at den forholdsvis billige epilator faktisk er rigtigt god!

Lutter gode features
Epilatoren fra Philips er lille og ligger rigtig godt i hånden, så den er for det første rigtig nem at bruge.

Effektivitetskappen er, for det andet, en god lille feature, som gør, at hårfjerningen ikke gør nær så ondt, som det gør, hvis man bruger epilatoren uden den lille kappe. Så på med effektivitetskappen, hvis du helst vil undgå den sædvanlige epileringssmerte!

Herudover er epilatoren nem lige at rengøre efter brug, da epilatorhoved bare lige kan skyldes under hanen.

Men det, der imponerer mest, er resultatet, der faktisk hidtil er det bedste, jeg har oplevet.

Satinelle Plus epilatoren fangede nemlig stort set alle hårene på benene med en hurtig omgang epilering. Der var faktisk kun ganske få hår, den ikke fangede, og som lige måtte tages med en pincet.

Fjern nu den ledning!
Resultatet efter en epilering holder i et par uger, hvilket er en af de store fordele ved denne form for hårfjerning set i forhold til eksempelvis barbering.

Men det gør altså en smule mere ondt, selvom Satinelle Plus epilatoren fra Philips nu også kan bruges af folk med en lav smertetærskel, hvis bare man bruger effektivitetskappen.

Jeg ville dog stadig ønske, at epilatoren var ledningsfri, så man ikke skulle opholde sig lige ved siden af en stikkontakt, når man skal ondulere hårene på benene. Men det er, efter min mening, et generelt problem, når det handler om de kære hårfjerningsaggregater til os hunkønsvæsner! 

Ellers thumbs up herfra til Philips' lille Satinelle epilator. Den ser ikke ud af meget, men den fungerer!

Philips Satinelle Plus epilator 6402 har en vejl. udsalgspris 469 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE