Aniston

Philips epilator

Glatte sommerben med SatinPerfect? Aniston.dk har testet Philips' nye epilator.

Sommeren er lige om hjørnet, og inden du skal flashe de bare ben, skal de sikkert lige have en "studsning". Aniston.dk har testet Philips' nye epilator.

Philips epilator
I anledningen af sommeren har Philips introduceret en serie nye epilatorer, som hjælper dig til glatte sommerben.

Serien går under navnet SatinPerfect og er netop landet i butikkerne rundt omkring i landet.

Vi har testet en af de små "fætre" for at se, om den nye epilator nu også giver en satin-fornemmelse på de (endnu) blege ben.

Og en epilator lyder jo som en smart sag, fordi den hiver hårene op med roden, og man derfor er fri for at beskæftige sig med hårfjerning på benene helt så ofte, som man ellers gør.

Det lille hårmonster
Men når man er "skraber-kvinde", som jeg er, så kan det virke en anelse skræmmende at skulle sætte epilatoren på benet første gang. For hvad nu hvis det bare gør sindssygt ondt?

Jeg synes dog, det første møde med Philips' SatinPerfect epilator var rimeligt smertefrit, og selvom det kan mærkes, så er den lille snert af smerte intet i forhold til, hvad man måske kunne have forventet.

Epilatoren er desuden nem at føre frem og tilbage over benet, og man kan se, at den får hevet hårene ud med roden og sprutter dem ud som et andet lille hårmonster.

De små hår i spotlight
SatinPerfect-serien indeholder tre forskellige epilatorer, hvoraf vi har testet den model, der hedder HP6574.

HP6574 har flere forskellige hoveder, som er egnede til forskellige ting undervejs. Der er blandt andet et til vibrerende massage, som beroliger huden under epileringen, og så følger der desuden en mindre batteridrevet epilator med, som kan bruges i eksempelvis bikinilinjen.

Herudover har SatinPerfect epilatoren en ret smart feature, der har fået navnet Opti-light, som er et lille lys på apparatet, som gør, at man nemt kan se de små hår, der forsøger at gemme sig. Det er ret effektivt og gør det nemt at spotte de steder, der lige skal have en ekstra omgang.

Tålmodighed betaler sig
Man skal dog ikke forvente, at alle hårene bliver fjernet med en enkelt omgang med epilatoren.

Jeg synes for det første, det var svært at fange alle hårene, og jeg måtte køre frem og tilbage over huden nogle gange for at fange de små bæster.

Jeg startede således med at tage en tur med epilatoren, hvor mange af hårene blev fjernet. Hernæst ventede jeg nogle dage, inden jeg tog en tur med apparatet igen.

På den måde blev langt de fleste hår fjernet, men de sidste har jeg måtte tage med en skaber, for der er ganske enkelt nogle få hår, som epilatoren ikke vil fange.

På den måde skal der lige lidt arbejde til, og herudover skal hårene fra gang til gang nå en vis længe, inden epilatoren kan få fat i dem igen.   

Men... De hår, epilatoren har taget, forbliver væk i lang tid, hvilket er et stort plus i forhold til en almindelig barbering af benene.

Brug tid på noget andet
Dommen er derfor, at Philips' SatinPerfect epilator godt kan anbefales, hvis du også lige sørger for at have en skraber ved hånden.

Resultatet holder nemlig længe, hvilket er en stor fordel, når man skal flashe de sommerbrune ben på stranden eller i byen, og man gerne vil slippe for at bruge mere tid end allerhøjest nødvendigt på hårfjerning.

Herudover er processen med de små keramiske pincetskriver ret smertefri.

Vejl. udsalgspris for Philips SatinPerfect er 799 kr. for HP6570, 899 kr. for HP6572 og 999 kr. for model HP6574.
Del