Aniston

Pharrell Williams

Succes som producer, succes som kunstner og succes som lækker

Den 32-årige lækkerbuks, som netop har gæstet Danmark i anledning af Nordic Music Awards har succes på alle fronter.
Pharrell Williams
Hvem kan ikke lide "bling bling" og lækre mænd med mange millioner på bankkontoen, og som også har succes med alt de rører ved?

Pharrell er født den 5. april 1973 i Virginia Beach, Virginia, og må nok betegnes som at være en lille godte, da han måler 1,73 meter. Han er netop blevet udråbt som den bedst klædte mand i 2005 af "Esquire Magazine", hvor han gav prominente konkurrenter som George Clooney, Jude Law og Jake Gyllenhaal baghjul.

Hans solo-album, hvorpå han blandt andet får besøg af Daddy Yankee og Jay-Z, men også den platinblonde Gwen Stefani, er på trapperne. Første single har du sikkert allerede hørt, nemlig "Can I Have It Like That". Og ja, han kan få det på alle måder af undertegnede.

I syvende klasse møder Pharrell Chad Hugo, som han bliver rigtig gode venner med. De begynder at spille sammen i et band, hvor Pharrell spiller trommer og i 1992 bliver de opdaget af super produceren Teddy Riley.

I løbet af de næste år producerer de kæmpe hits, som for eksempel Nelly's "Hot In Herre" og Britney's "I'm A Slave 4 U" udover at stå bag Justin Timberlakes lyd på hans første soloplade, som sælger tusindvis af kopier. Chad og Pharrell kontakter også deres gamle high school-ven Shay, som de danner gruppen N.E.R.D (Noone Ever Really Dies) med og med bandet får de endnu mere succes. I foråret erklærede Pharrell dog gruppen for død, men trak det så tilbage igen senere.

Udover at være en del af producerteamet The Neptunes, medlem af N.E.R.D samt ejer af sit eget tøjmærke, er Pharrell også altid at finde på
ANNONCE
Pharrell Williams
Del

Seneste nyt