Aniston

Petdeluxe.dk

Luksus til modedyr og hverdagshelte

Er din bedste ven din lille terrie? Eller er din nye kæreste måske din norske skovkatskilling? De er søde, der er legesyge, de er der altid, når du har brug for dem og de overøser dig med deres hengivenhed og kærlighed. Vil du give lidt igen og forkæle din lille uldtot, så besøg Petdeluxe.dk. 
ANNONCE
Petdeluxe.dk
Det hele startede i foråret 2005, da Anne Marie Mondrup, medejer og partner i kompetencehuset, Facteo, forgæves søgte efter legetøj og møbler til kontorets kæleprinsesse, burmilla-killingen, Bella.

Udbuddet på det danske marked var simpelthen for beskedent og sølle til at tilfredsstille Anne Marie Mondrup og Bella, og sådan kom idéen til Petdeluxe.dk op.

Hos Petdeluxe.dk bliver der gået utroligt meget op i kvalitet og design. Det er luksusprodukter, tit unikke ting, og en kattebakke er ikke bare en kattebakke.
 
Du kan for eksempel for cirka 2.000 kroner få designet din helt egen personlige kattebakke med de materialer, der passer til dig og din kat, og Petdeluxe.dk kommer op med en unik løsning, der passer lige ind i dit hjem.

Men det skal ikke kun være pænt, det skal også være funktionelt og praktisk. Petdeluxe.dk udvælger nøje deres produkter, så den høje standard holdes hele vejen igennem.

Hos Petdeluxe.dk forstår de virkelig at forkæle de små firbenede. Her finder du alt det bedste i tøj og halsbånd, ja endda smykker. Få din hunds navn i glitrende krystal på halsbåndet, eller find små søde hårspænder. Der er både fine prinsessekjoler til den lille prinsesse, og seje trøjer til den lille vildbasse. Og så er der praktiske regnslag, så du undgår lugten af våd hund.  

Her er legetøj, senge og bæretasker. Hvilket luksusdyr ville ikke elske at slænge sig i sin egen luksuslounge af sort faux mink eller hoppe op i sin helt egen romantiske starlet seng af svungen smedjern.

Petdeluxe.dk har også en hel afdeling af velværsprodukter. Her er spa-serier til badet. Deluxe pote creme til sarte poter, og selvfølgelig badehåndklæder og badekåber.

Nej, der skal ikke mangle noget, når vores firbenede venner skal have det rigtig godt. Hos Petdeluxe.dk finder du også smarte madskåle, der ikke behøver blive gemt væk i en krog, gourmet-godbidder, der vil få tænderne til at løbe i vand, smarte sko, lys, der sikre at din hund bliver set i mørket, solbriller til den seje hund, butterfly til gentlehunden, og et klædeskab til hele gaderoben.

Petdeluxe.dk fører produkter til hunde, men de har også en hel afdeling for katte. De har alt, hvad du kan få brug for til dit kæledyr, og mere til. Det er virkelig smarte og lækre ting de har fundet frem, og man skal passe på, for man kommer hurtigt til at forelske sig i en masse ting.

Så har du også en lille firbenet ven, der fortjener lidt ekstra forkælelse, så er Petdeluxe.dk helt sikkert en side, du bør tjekke ud. Har du ingen kæledyr, så tag et smut forbi siden alligevel. For hvem kan stå for billederne af små pjevs i prinsessekjoler eller ternet kappe med matchende kasket?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce