Aniston

Personlige erfaringer med spinning

Det er hårdt, men også sjovt og effektivt.

Personlige erfaringer med spinning
Folk overdriver, ikke når de siger spinning er hårdt. Det er nemlig temmelig anstrengende og netop derfor synes jeg at denne motionsform er den bedste af de bedste.

Særligt hvis målet med træningen er at tabe et par kilo, som jeg har klaret at gøre de sidste par måneder (først og fremmest p.g.a. meget træning).

Derfor kan jeg varmt anbefale spinning til alle som er glade for at træne eller bare har et ønske om at komme i bedre form.


Hooked på spinning

Jeg blev selv anbefalet at prøve en times spinning i mit træningscenter sammen med en veninde og det tog ikke lang tid før jeg var hooked.

Man har det virkelig godt med sig selv efter træningen og har brugt flere muskler end man tror undervejs. Desuden blev jeg overrasket over den gode stemning til timerne og de rare instruktører som hjælper rigtigt meget til at man yder det maksimale man kan.

Selvfølgelig kan man også dyrke spinning derhjemme. Forskellen er ikke så stor. Jeg er selv i gang med at købe en spinningcykel som jeg kan sætte ind i soveværelset. Selv om jeg måske ikke tror, at træningen bliver helt ligeså effektiv er lidt træning altid bedre end ingen træning.

Så har jeg heller ikke længere nogen undskyldninger som at det regner udenfor eller at jeg har en dårlig dag og ikke ønsker at møde andre mennesker.
ANNONCE
Del

Seneste nyt