Aniston

Personlig udvikling

Kursus ved sexolog og partnerterapeut Maj Wismann

11 torsdage holder sexolog og parterapeut Maj Wismann kursus i personlig udvikling. På kurset får man blandt andet undervisning i, hvad selvværd og selvtillid er samt konfliktløsning.
Personlig udvikling
Kurset afholdes fra 19.00 - 21.30 med start torsdag den 28. februar 2008 i undervisningslokalerne på Sundhedscenter Solhøj, Vinkelvej 15D, 5800 Nyborg.
 
Der vil blive anbefalet forskellige bøger, som vil være en fordel at læse, men ikke et krav. Der vil være plads til kursisternes egne cases, i tilfælde af at nogen har lyst til dette.
 
Kurset er udelukket brugbart til personlig og in 
Kurset koster 1.500,- og betaling foregår på første kursusaften, hvor man også tilmelder sig kurset. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte Maj Wismann på: [email protected] eller 22 37 62 93.
 
Kursusprogram:
Torsdag den 28. februar 2008:
Velkommen og kort introduktion af kurset.
Undervisning i, hvad selvværd og hvad selvtillid er. Samt konkrete in 
Torsdag den 6. marts 2008:
Vi ser filmen "The Secret" og diskuterer efterfølgende denne.
 
Torsdag den 13. marts 2008:
Der undervises i Kognitiv Analyse/tankeregistrering, samt de tanker, der knytter sig til de to store psykiske problematikker: "Angst" og "Depression"; og der gives råd og vejledning til, hvorledes man kan håndtere disse problematikker samt tanker hensigtsmæssigt.
 
Torsdag den 27. marts 2008:
Maj underviser i "De ti livslove" fra Dr. Phil McGraws bog "Livsstretegier". Vi gennemgår livslovene en for en og diskuterer disse.
 
Torsdag den 3. april 2008:
Find dine personlige livsværdier, samt hvilke handlinger, der knytter sig til dem, og få styr på, hvorledes du prioriterer dine livsværdier i din hverdag. Vi ser på begrebet "Livsglæde" og finder ud af, hvordan du får mere glæde ind i dit liv.
 
Torsdag den 10. april 2008:
Maj underviser i teorierne bag Susan Forwards bog "Efter alt hvad jeg har gjort for dig", der handler om følelsesmæssig afpresning. Vi gennemgår de forskellige former for følelsesmæssig afpresning, samt redskaberne til at gøre op med disse og træde ud af offerrollen og ind i et mere hensigtsmæssigt og handlekraftigt mønster. Samt gennemgår "De personlige rettigheder", som udleveres.
 
Torsdag den 17. april 2008:
Ud fra Sofia Mannings bog "Det handler om at stille de rigtige spørgsmål", undervises i "Livshjulet", samt de seks trin i coaching, og hvorledes du coacher dig selv.
 
Torsdag den 24. april 2008:
Konfliktløsning! På arbejdspladsen, i parforholdet, i børneopdragelse og så videre. Hvordan kan man nå til en konstruktiv dialog frem for mudderkastning, som jo i Danmark nærmest er en Olympisk disciplin? Hvordan håndteres kritik?
 
Torsdag den 8. maj 2008:
Parforholdsteorier:
  • Hvorfor forelsker vi os?
  • Hvorfor bliver vi irriteret på vores partner?
  • Hvad er hemmeligheden bag et godt parforhold?
  • Cases
     
    Torsdag den 22. maj 2008:
    Giv slip på fortiden. Tilgivelse.
     
    Torsdag den 29. maj 2008:
    Vi ser filmen "What the bleep do we know" og diskuterer denne efterfølgende.
    Afslutning og evaluering.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce