Aniston

Perker Kogebogen

Ro på... jeg sviner ingen...

Perker Kogebogen
Navnet kan få os til at vende øjnene og tænke, -hvad har de nu fundet på! Det er bare en kogebog med opskrifter fra mange etniske kulturer

Perker kogebogen, indeholder opskrifter af etnisk oprindelse. Man bliver præsenteret for specialiteter og livretter, fra en madkultur der har sat sit præg på den danske gastronomi.

22 unge danskere med udenlandsk baggrund har sammen bidraget til denne kogebog, som giver bunker af inspiration, fra det sted de og deres familier kommer fra.

Den danske madkultur har ændret sig gennem de seneste år. Vi inspireres konstant af indvandrere fra alle verdenshjørner, og vi mestrer det, -når vi selv skal sige det.

Men det er ikke helt så nemt som det lyder. Hvor mange gange har vi ikke stået hos en etnisk grønthandler og tænk på, hvilke grøntsager vi skal købe for at give vores mad et strejf af "verden", og hvor tit har vi ikke tænkt på, hvordan i al verden vi skal få fremstillet alle de spændende retter! - Der er nu masser af hjælp at hente i denne nye kogebog.

Bogen er skrevet af Bettina Wøhlk og Omar Marzouk. De har formået at lade kendte som ukendte personer med rødder i udlandet, fortælle om deres livretter og om forældrenes hjemland.

Bogen koster 199,00 kr. og er udgivet af Ekstra Bladets Forlag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce