Aniston

Perfekt base til makeuppen

GloMinerals udglatter det hele med tre simple produkter.

Kender du det? Makeuppen sidder ikke helt, som den bør og skal, fordi du har fine linjer, nogle porrer omkring næsen og lidt irriterende urenheder, som kan ses gennem din foundation eller BB Cream.

Du mangler en primer!

Og faktisk har GloMinerals en hel serie af skønne primere, som fungerer under al slags makeup, og som udglatter de små "imperfections", som er sådan et perfekt, men knap så dansk, ord for de små skavanker, som de fleste af os døjer med.
ANNONCE
GloMinerals produkter ser både fine ud - og virker 100 %, som de skal! - Perfekt base til makeuppen GloMinerals produkter ser både fine ud - og virker 100 %, som de skal!
Primer til ansigt og øjne
I GloMinerals' serie af primere findes tre produkter, som gør dagen så meget bedre fra morgenstunden af, hvor man står foran spejlet.

Efter serum og dagcreme lægges GloMinerals Face Primer, som giver en helt glat og blød ansigtshud. Den er en ideel base for foundationen, og den udfylder de fine linjer og eventuelle ujævnheder.

Herudover holder den makeuppen på plads dagen lang, og den mindsker de irriterende store porrer og dækker dem, så makeuppen ligger meget pænere på huden, fordi makeuppen ikke kommer ned i porrerne men lægger sig ovenpå.

Hernæst skal de mørke rander og små rynker under øjet udglattes. Det gøres meget nemt med GloMinerals Under Eye Primer, som jeg personligt har et meget stort crush på!

Under Eye Primer er ikke en gennemsigtig creme, som man ellers forventer af en primer. Den har i stedet både farve og konsistens som en creme. Derfor lysner den også under øjet, hvilket giver en helt fantastisk effekt!

Selvom man egentlig ikke troede, man havde sorte rander og små fine linjer under øjet, så ser man straks, at det havde man faktisk, når man får lagt GloMinerals Under Eye Primer, fordi den camouflerer ALT!

De mørke rander og fine linjer er pist væk efter en lille tur med en lillebitte fingerspidsfuld af primeren.
ANNONCE
Primerne fra GloMinerals er små og oplagte evt. at have med i sommerferiekufferten. Men tag ikke fejl. De er små, men meget drøje i brug. - Perfekt base til makeuppen Primerne fra GloMinerals er små og oplagte evt. at have med i sommerferiekufferten. Men tag ikke fejl. De er små, men meget drøje i brug.
Inden makeuppen lægges, kaster man sig i grams med GloMinerals Lid Primer, som påføres på øjenlåget som base for øjenskyggen.

Brug en finger eller en lille børste på området, hvor øjenskyggen skal lægges. 

Lid Primer holder øjenskyggen meget bedre på plads på øjenlåget dagen lang, og man slipper for, at øjenskyggen lægger sig i grimme striber på øjenlåget i løbet af dagen.

Herudover dækker den eventelle blodsprængninger på øjenlåget.

Alt i alt er GloMinerals' primer-serie noget nær den bedst tænkelige base for dagens makeup. Og selvom det måske lyder uoverskueligt at lege med tre forskellige primere hver morgen, inden makeuppen lægges, så er produkterne super nemme, hurtige og effektive at arbejde med.


GloMinerals Face Primer (14,7 ml) 275 kr., GloMinerals Under Eye Primer (11,7 ml) 285 kr., GloMinerals Lid Primer (3,4 g) 245 kr.


Nærmeste forhandler af GloMinerals findes her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce