Aniston

Penge versus sex

En undersøgelse viser at sex gør dig gladere end penge

Tro det eller ej, mine damer og herrer, men nogle økonomer har faktisk bevist at sex gør dig gladere end penge. Hvem havde troet det? Men måske er det et forsøg værd?

Penge versus sex
Hvis din bankkonto er helt tom, eller endda i minus, og dette gør dig deprimeret og sur, så hiv fat i kæresten og tag ham med ind i sengen. En ny forskning viser nemlig at sex gør dig mere glad og giver dig mere overskud end penge gør.

Nogle økonomer fra et par colleges i England har undersøgt hele 16.000 menneskers aktiviteter i sengen og deres normale humørtilstand. Og resultatet af denne undersøgelse var klar:

Testpersonerne var blevet påvirket af deres aktivitet i sengen. 

Ikke alene var de lykkeligste mennesker i undersøgelsen, dem der fik mest sex, men forskerne udregnede faktisk, at shvis man har sex en gang om ugen, så bliver man ligeså lykkelig, som
hvis du havde fået 300.000 kroner ekstra om året.

Det beviser jo at penge ikke giver den lykke, som mange økonomer tror. Men derimod gør sex en gladere, og giver en mere overskud. Så det er med at komme i gang derhjemme! I stedet for at tage den ekstra overarbejdstime, så kør hjem til kæresten og gør jer begge to glade!

Du bestemmer jo selv om du vil være lykkelig eller stresset!
ANNONCE
Del

Seneste nyt