Aniston

Patricia Field

Ny kollektion udgives i samarbejde med Marks & Spencer

For dem, som ikke kender hende i forvejen, er Patricia Field en amerikansk prisvindende kostumedesigner, stylist og modedesigner. Navnet og brandet, Patricia Field, er måske bedst kendt i sammenhæng med den prisbelønnede tv-serie Sex and the City. Patricia Field har dog blandt andet også designet tøj til tv-serier som Ugly Betty, Hope & Faith og filmen The Devil Wears Prada.

Det siges at Patricia Fields designs i sin tid, var med til at gøre serien Sex and the City så stor som den nu engang er blevet i dag. Historien går på at Sarah Jessica Parker, som i serien spiller Carrie Bradshaw, blev så forelsket i Fields designs og derfor bare måtte have hende til at designe til hovedrollen, Carrie. Dette gjorde at serien kunne høste stor popularitet og opmærksomheden og siden har Patricia Field stået for størstedelen af alle Sex and the City-pigernes garderober.

Patricia Field har siden hen gjort de muligt for os, almindelige mennesker, at få fingre i hendes designs. Field har nemlig designet sin egen kollektion, som bl.a. kan findes på http://www.asos.com/ eller http://www.patriciafield.com/.

For nylig har den succesfulde designer også designet en kollektion for den store britiske tøjkæde, Marks & Spencer. Her har Patricia Field lavet en kollektion, som indeholder dele, der minder om det tøj og accessories, der bæres af Samantha, Miranda, Charlotte og Carrie i Sex and the City. Patricia Fields designs for Marks & Spencer kan ses på http://www.marksandspencers.com/.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE