Aniston

Pasta med tun og ostesovs

God mad behøver ikke at være besværligt eller dyrt.

Fisk er sundt men også ofte dyrt, men denne opskrift er lækker, sund og billig.

Er du til billige, men gode retter? Så prøv denne favorit-ret.
Pasta med tun og ostesovs
Ingredienser (2-3 personer):
Pasta - gerne den grove, øko-pasta
En brik Mornay sauce (vælg evt. den med mindre fedtindhold)
En dåse tun i vand
Broccoli
Ærter
Rød peber
Et halvt fed hvidløg
OBS! Grøntsagerne kan du udskifte med egne favoritter eksempelvis spinat, gulerødder, grønne bønner etc.

Sådan gør du:
Kog pasta som anvist på pakken.

Steg grøntsager let og tilføj en dl. vand i gryden.

Hæld nu Mornay Sauce til grøntsagerne i gryden og en smule presset hvidløg.

Kog det hele let op og skru ned for varmen.

Hæld vand fra tunen og skil ad, inden den hældes ned i gryden med grøntsager og sovs.

Anret nu pasta med tunsovs på en tallerken.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt