Aniston

Pas på pelsdyrene

Ny familiekomedie med Brendan Fraser, der viser, at i naturen (og biografen) kan alt ske...

5 ud af 6 stjerner
Brendan Frasers nye familiekomedie fortæller, hvad der kan ske, hvis man træder dyrene over poterne.
Pas på pelsdyrene
I "Pas på pelsdyrene", der har originaltitlen "Furry Vengeance", kommer hovedpersonen Dan Sanders, spillet af Brendan Fraser, til at forstyrre dyrene og bliver derfor grueligt uvenner med både vaskebjørne, egern, bjørne og mange af de andre dyr i skoven.

Han og hans lille familie flytter nemlig fra Chicago til skovene i Oregon, hvor han skal styre et større nybyggeri, efter at den tidligere mand på posten er forsvundet sporløst.

Dan Sanders har naturligvis sikret sig, at han skal arbejde med et natur-venligt, nærmest økologisk byggeri, som vil falde smukt ind i skovens grønne miljø.

Han har bare ikke spurgt dyrene, hvad de synes om hele projektet, og slet ikke den særdeles aktive vaskebjørn, som er lidt af en hærfører i skoven.

Dan Sanders kone Tammy, der spilles af Brooke Shields, og deres teenagesøn Tyler, spillet af Matt Prokop, støtter til at begynde med halvhjertet op om planerne, men da dyrene tager sagen i egne poter bliver det en kamp til stregen, og Dan Sanders familie har noget svært ved at forstå, hvad der går galt for deres mand og far.

Nøøøj, det' for børn!
Som du måske allerede har luret, så er "Pas på pelsdyrene" lidt af en fald-på-halen-komedie.

Brendan Fraser, der i rollens anledning har lagt sig noget ud, bliver udsat for lidt af hvert af de små pelsdyr, og der er både horder af stinkdyr, dansende pelskræ, et væltet campingtoilet og et byggehold, der får set deres chef med både BH og lyserød joggingsæt.

På den måde henvender "Pas på pelsdyrene" sig ikke til det voksne publikum (hvilket yderligere understreges af, at der tales dansk i filmen), men jeg er sikker på, at den vil være en sikker vinder hos de helt unge publikum, der skal have en regnvejrssommerdag til at gå i biografen med en oversize popcorn.

Der er mange søde dyr at kigge på, og humoren vil gå rent ind hos de fleste børn, men som voksen vil du nok blot trække på smilebåndene et par gange undervejs.

"Pas på pelsdyrene" har premiere den 24. juni 2010. Filmen varer 92 minutter og anbefales til alle over 7 år.
ANNONCE
Del

Seneste nyt