Aniston

Partycrew - Sommeraften

Sorte pølser, billige øl og en fantastisk åbningsfest.

Noah's åbningsfest var en super mulighed for at få luftet vores Partycrew, og det blev gjort med stil.
Partycrew - Sommeraften
Aftenen startede kl. 17, vi mødtes en flok på et grønt areal hvor det var meningen vi skulle grille. Stina, Nanna og jeg selv havde sørget for rigelige mængder væske, det mad vi nu skulle have, engangs service og et par griller. Linda og Ali havde taget beach tennis med og andre sjove ting og sager der kunne skabe underholdning, mens Irene og Ditte havde taget dem selv med, men det var også godt nok.

Det første der blev gjort var selvfølgelig at få åbnet op for nogle genstande. Stemningen var en smule tung da ingen af os rigtig taler sammen til hverdag, men det kom hurtig op i gear, og de forskellige "legetøj" kom i brug.

Grillene blev tændt og halsen holdt fugtigt, det skal man jo sørge for i sommervarmen. Snakken kørte, sjove historier og bare de normale dagligdags historier.

Linda blev for kæphøj, hvilket resulterede i hun blev jagtet af Ali der kastede vand efter hende mens hun råbte "Ej helt ærligt giv mig nu en chance jeg er en pige"
ANNONCE
Partycrew - Sommeraften
Efter kartoffelsalaten var spist (Pølserne blev for sorte, bøfferne blev aldrig færdige), og det meste af vores sprutlager tømt, måtte vi sande at det var tid til at gå videre. Vi havde dog set forkert på uret så vi havde lige en time at slå ihjel først. Flere slog sig til og vi tog ned på et sted der kaldes "Kurts mor".

Stedet er kendt for lidt af hvert. Nogle mener stofferne flyder hurtigere end alkohollet, andre mener bare typerne er "farlige", men når det kommer til stykket er det egentlig et hyggeligt lille værtshus, med gode priser (Øl og shots 10kr)

Vi tog et langbord og slog os sammen med nogle andre der var der i forvejen, og hyggede os over et par genstande til mobilen ringede og vi blev kaldt over til Noah.

I kælderen ved Noah's indgang blev vi mødt af en pæn flok velkendte og feststemte mennesker, og humøret fik lige et ekstra skud opad inden vi stillede os i kø.
ANNONCE
Partycrew - Sommeraften
Søde garderobepiger tog imod vores overtøj, dog lidt for kæphøje da de uden omsvøb henvendte sig til mig med sætningen "Hey du kom her da tit da det var Club Naked gjorde du ikke?" Den sætning krævede mere alkohol, så vi stilede efter baren hvor de gratis cocktails allerede blev kastet i halsen på adskillige unge gæster.

Stemningen var høj, påtrods af der knap nok var halvfyldt, og hele crewet bag arrangementet var tunede og stemningsfulde. Bedre betjening fandtes simpelthen ikke.

Publikummet var noget ungt, og selvfølgelig var der en masse studenter, men alt i alt en god blandet landhandel der gjorde stedet det perfekte feststed den aften.

DJ'en skød sprød musik ud, og for en gangs skyld kunne man nyde elektronisk musik uden at høre på hvor ringe det var. Stedet lagde virkelig rammer for en god stemning, så det faldt folk helt naturligt at være positive omkring arrangementet.
ANNONCE
Partycrew - Sommeraften
Byens bedste dansegulv skal selvfølgelig også nævnes, for det fungerede som magnet for de andre gæster, og man skulle da være en skarn hvis man ikke lige hoppede ud og gav den gas med running man så vi var selvfølgelig ikke en undtagelse. Så den fik selvfølgelig hele armen.

Påtrods af højt humør og gang i den sluttede festen dog tidligt for mit vedkommende. En kort taxatur, nogle frikadeller og kolde pølser (Leftovers fra grillen) og en tur med tandbørsten senere lå jeg under dynen og smilte i hele femøren.

Næste besøg er i August og der bliver det Odense der står for skud
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce