Aniston

Paris Hiltons hemmelige sprog

Et hemmeligt kodesprog, kan være en nødvendighed for nogen...

Mange piger og kvinder har hemmelige ord og tegn til at komme ud af uønskede situationer, men den kære Paris Hilton og hendes veninder har et helt specielt kodesprog, som hjælper dem væk fra en bestemt gruppe personer, som i Paris' øjne ikke er værdige.
Paris Hiltons hemmelige sprog
Paris Hilton og nogle af hendes veninder har lavet et hemmeligt kodesprog, som hjælper dem ud af situationer, hvor de er fanget i samtaler med personer, de ikke ønsker at tale med.

Paris udtaler; "Mine veninder og jeg har kodeord og sætninger som vi bruger, når vi har brug for hjælp, hvis jeg for eksempel siger til dem "Tiffany græder!" så ved de, at de skal redde mig. Det er en sætning vi bruger meget, og derefter stikker vi af."

Paris Hilton indrømmer også, at hun desværre ikke altid taler med de mest eftertragtede personer til fester, det er mest ældre mænd som vil tale med hende, eller kvinder som ligner nogenm der har fået en masse plastikoperationer, og det er dem, man skal undgå for enhver pris, ifølge Paris.

Ja, det er åbenbart de færreste, der er værdige til en samtale med frøken Hilton, skam dig Paris!

Kære Paris, vi ved godt at det kan være svært at være et kendt ansigt på grund af sin fars penge, og at det derfor betyder at nogen fra "pøblen" finder dig interessant. Men når du nu for enhver pris vil undgå plastik-tøserne, så kan man jo undre sig over om du nogensinde har set dig selv i spejlet? Men ja, det ville jo være svært at skulle undgå sig selv...

Mon der nogensinde kommer noget intelligent ud af munden på Paris Hilton?
ANNONCE
Del

Seneste nyt