Aniston

Paradise Josri vil have sober sex!

For bare et år siden besluttede Josri og hans bedste ven sig for at starte et nyt datingsite, der skal udstråle sober sex.

Josri og hans bedste ven og samarbejdspartner, Michael Milo, indrømmer gerne, at de før selv har brugt samtlige datingsites, der findes derude - men altid har følt, at der manglede noget. Siderne har enten været for beskidte eller for 'ren-kedelig-dating', som de kalder det.
ANNONCE
Paradise Josri vil have sober sex!
Derfor følte de to fyre, at der skulle ske noget nyt i dating-verdenen.

Danmark har brug for et nyt dating-sted, så de har nu taget handling hen mod at starte et helt nyt og gratis sted for det danske single-folk.

Sexlounge.dk blev lanceret for bare en uge siden og har allerede omkring 3000 tilmeldte folk på sitet.
 
Sober sex
Sexlounge.dk er en side for alle - uanset køn, alder og seksualitet. Man kan endda oprette sig som par, hvis man leder efter lidt ekstra.
 
Siden er et sted for dem, der ønsker at date på den lidt frække måde men stadig inden for visse grænser. Siden er nemlig blevet lavet sådan, at man ikke må have sine kønsdele som sit profilfoto, disse billeder skal holdes i
fotoalbummet -og det er der god grund til:

'Når jeg som mand går ind på en datingside, så er jeg der ikke for at kigge på alle mulige andre mænds 'ting', og det er desværre sket lidt for tit at sådanne billeder har poppet op på de andre sites, jeg har været,' udtaler
Michael.

Sexlounge.dk skal således være et rart sted at være, med en sober tone af sex! Sex på den behagelige måde. Det er det budskab Josri og Michael gerne vil ud med.

Venner & forretning 
De to meget ambitiøse unge mænd har været venner i fem år og mener, at man godt kan blande forretning og venskab.

'Det er jo det fedeste at få sin drøm opfyldt med sin bedste ven, og vores mål er at kunne leve af vores passion,' fortæller Michael meget spændt.

Samarbejdet fortsatte desuden, selvom Josri tog væk i tre måneder for at blive Paradise Hotel-stjerne. De fik nemlig lavet en god plan, inden han rejste.
 
De står sammen som konceptudviklere, og Michael, som i dag er 25 år, har siden han var 13 år 'leget' med hjemmesider, så han står mest for den tekniske del. Han har i lang tid programmeret og designet på freelancebasis, men han har stadig hårdt brug for Josri til dette, da han er den mere almindelige 'dumme' bruger - som Michael kalder ham med et stort grin.
 
Indtil videre har der kun været god respons til siden - og det er ikke kun, fordi der ligger billeder af Josri i bar overkrop, men fordi det er en super nem side at bruge.

Den er enkel og flot at kigge på. Derudover er folk også glade for, at de kan være anonyme, og samtidigt kan søge let og præcis på det, de leder efter, og der kun kommer relevante ting op.

Der har desuden allerede været meget aktivitet på siden i følge de to dating-iværksættere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE