Aniston

Panic at the disco

Er på gaden med opfølgeren til "A fever you can't sweat out"

We're so starving... Ohh how it's been so long. We're so sorry we've been gone. We where busy writing song for you. You don't have to worry, because we're still the same band... You don't have to worry, you don't.


Panic at the disco
Sådan går teksten på "Panic at the disco's" introsang, og efter at have hørt resten af albummet, kan man kun sige: "Undskyldning modtaget".

Da bandet i 2006 udgav deres debutalbum, blev det rost til skyerne, og det ikke uden grund. Efter sådan en massiv succes, ligger der naturligt nok altid et pres på bandet og en forventning om, at opfølgeren bliver mindst lige så god, om ikke bedre. Og her er det, at rigtig mange bands og solister svigter, men ikke Panic at the disco.

Pretty Odd er et album som simpelthen hører hjemme i enhver ordentlig musiksamling. De fire gutter fra Las Vegas har på dette album incorporeret hele herligheden og mystiken fra deres hjemby.

De har langet ud efter og fundet en tresserlyd, som blandet med deres specielle sound, på en gang virker både nyt og så alligevel så kendt. 

Albummet er fyldt til randen af lækker dansemusik, lige den slags som hører hjemme til en god sommerfeeling.
ANNONCE
Del

Seneste nyt