Aniston

Pagt om massegraviditeter

Uha, hvor er det ikke til at holde ud

Ja, efterhånden burde man ikke kunne blive forbavset over, hvad mennesker kan finde på - i en verden, hvor alle mulige og umulige nyheder løber veren rundt og bombarderer os hver evig eneste dag. Men man må nu alligevel spærre øjnene op en gang imellem.
Pagt om massegraviditeter
Selvom det efterhånden er en gammel nyhed, så får man alligevel lyst til at rase over, hvor stupid man mon har lov at være. Man må ryste på hovedet over disse amerikanske, mindreårige teenagere - (eller måske bare teenagere generelt?) - vel at mærke i et katolsk, konservativt hjørne af Gloucester, Massachusetts, USA.

Cirka sytten piger fra den lokale High School valgte nemlig at indgå en pagt om at blive gravide før sommerferien og derefter opdrage børnene sammen. Og herefter gik jagten på mændene, der skulle gøre pagten til virkelig.

En af fædrene skulle ifølge rygterne være en 24-årig hjemløs, og resten af fædrene skulle også være over 20 år. Lige nu leder politiet da også efter fædrene til de sytten børn, der kommer til verden om en ni måneders tid, hvis ikke pigerne får abort. Chancen for aborter er nok bare ikke særlig stor, når man tænker på, hvilke holdninger den del af USA repræsenterer. Fædrene derimod står overfor fængselsstraffe for seksuel omgang med mindreårige.

Hele affæren blev opdaget, da skoleklinikken pludselig oplevede en meget stor efterspørgsel af graviditetstests, og da pigerne blev mere oprørte over ikke at være blevet gravide end over en positiv test. Der var således en firedobling af graviditeter på Gloucester High School.

Tilbage står lokalsamfundet med spørgsmålene: Får eleverne tilstrækkelig med seksualundervisning? Burde skoleklinikkens sygeplejerske have uddelt prævention uden forældrenes samtykke? Vi andre kan kun spørge os selv: Hvorfor har forældrene ikke haft styr på deres unger? Og burde de ikke have taget den samtale med pigerne noget før?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE