Aniston

Påsken er på trapperne

Så luk foråret ind.

Sammen med foråret komme lysten til noget nyt, rent og spændende. Det er tiden, hvor hjemmet skal have en makeover. Rengøring fra inderst til yderst. Start med at få ryddet op, overalt såvel fysisk på det du skal se på, og ikke mindst mentalt.
Påsken er på trapperne
Som sagt starter vi først med den fysiske rengøring. Smid ting ud, som du ikke bruger, gem det væk eller kør det til genbrug. Lav nogle kasser til de forskellige ting. Måske kan du starte med dit første loppemarked og tjene penge til ferien eller andet. Loppemarkeder er meget hyggelige at deltage i. Menneskerne der deltager er meget imødekommende, nede på jorden og udadvendte. Man får en rigtig god dag samtidig med, at der bliver ryddet op og der tjenes en lille skilling. Kig i din lokal avis og se, hvornår, der afholdes loppemarked nær dig. 

Efter oprydning kommer vi til forårsrengøringen. Her tænker jeg virkelig i dybden både i skabe, ovn, under sofahynder, i hjørnerne og selvfølgelig også vinduerne. Køb noget lækkert rengøringsmiddel med duft af forår, så der kommer en skøn duft samt en god fornemmelse, når det er overstået. Sæt noget dejligt og højt musik på og så er det bare i gang. Tænk på, hvor skønt, det bliver bagefter i stedet for, hvor besværligt det er. Du får også brændt en masse kalorier afJ. Til sidst køb nogle blomsterfrø og plant dem i potter og se dem spire. Køb også nogle forårsblomster, du kan nyde i boligen med det samme. Tag ud og køb nogle nye pyntepuder, plaider, duge mm i dejlige lyse farver. 

Nu er vi så nået til det mentale. Er du tilfreds med dit liv. Skriv ned, hvad du er tilfreds med og hvad du er utilfreds med. Det kan være lige fra job, noget du gerne vil sige til en, fordeling af arbejdsopgaver i hjemmet mm. Gør noget ved det og du vil få meget mere ud af din tilværelse. Udvid din horisont, lær noget nyt og prøv noget nyt. 

Så er det fysikken og det ydre. Stat med noget træning. Løb, svømning, boksning eller noget helt fjerde. Noget du vil brænde for. Men få rørt dig fysisk en halv time hver dag. Du kan også bare gå eller cykle dig en tur. Giv din krop en god bodyskrub, læg en maske i ansigtet og nogle agurker på øjnene en gang om ugen. Massager din krop ind i olie og sæt dig på et tæppe i stuen på gulvet og sæt noget stille musik på, mens det tørrer ind i kroppen. Husk at drikker en masse vand, spis grøntsager og frugt. En ide til en ansigtsmaske kan være bland honning med noget sukker og en smule citron. Smør det på og lad det sidde i ca. 10 min. Til bodyskrub kan du blande olie og sukker. Det fjerner døde hudceller. Velvære er et must. 

Nogle af pengene fra loppemarkedet kan også bruges til en tur til frisøren og måske en lækker kjole. Nu er du klar til at gå foråret og sommer i møde. Husk nu at nyd det og rigtig god fornøjelse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce