Aniston

Påskefrokost anno 2012

Få idéer til en moderne påskefrokost, og deltag i konkurrencen om en lækker en af slagsen fra Glyngøre.

De fleste højtider er forbundet med massevis af traditioner. Således også påsken. 

Det er nemlig tiden, hvor vi skal puste æg, lave gækkebreve og spise chokoladeæg samt påskefrokost.

Men bare fordi noget er traditionsbundet, betyder det jo ikke, at man ikke kan forny disse traditioner.

Jeg er for eksempel stor fan af at modernisere påskefrokosten bare en smule, så den kan følge med vores mere moderne og minimalistiske madvaner. Så ... Hvorfor ikke forny den ellers så traditionelle frokost, der ellers normalt indeholder lammekølle, halve æg og rugbrød med karrysild?

Nedenfor finder du nogle gode tips til en påskefrokost anno 2012.

Vind en påskefrokost fra Glyngøre
Du har desuden chancen for, nederst på siden, at deltage i konkurrencen om en moderne og minimalistisk påskefrokost fra Glyngøre. 

Svar blot på spørgsmålet, udfyld kontaktinfo, og du deltager i lodtrækningen om en påskefrokost for dig og dine venner/familie.

Konkurrencen slutter den 10. marts 2012, og vinderen får direkte besked!
ANNONCE
Påskefrokost anno 2012
Ingredienser:
I dåse tun i vand
2 dl sushi-ris
Sushi Nori-tang
1 avocado
Frisk chili
2 æg
2 spsk. mælk
 
Fremgangsmåde:
Æg og mælk laves til røræg på panden. Sushi-ris koges som anvist på pakken. Glyngøre tun, avokado, frisk chili og fint hakket røræg rulles til maki-ruller i sushi-tangen. 
 
Server med syltet ingefær, wasabi og soya.
ANNONCE
Påskefrokost anno 2012
Ingredienser:
2 dåser Glyngøre makrel i chili
¼ fintsnittet spidskål
1 reven courgette
Frisk koriander
4 wraps
 
Fremgangsmåde:
Bland to dåser chilimakrel med snittet spidskål, reven courgette og frisk koriander. Fordel i fire wraps og server.
ANNONCE
Påskefrokost anno 2012
Ingredienser:
2 dåser Glyngøre makrel i tomat
1 spsk. indisk rød karry
3 spsk. kokosmel
2 hårdkogte æg
Hjertesalatblade
Ristet speltbrød

Fremgangsmåde:
Vend to dåser makrel i tomat med kokosmel og indisk karry. Læg blandingen i hjertesalatblade, og pynt med grofthakkede hårdkogte æg. Server med ristet speltbrød.
ANNONCE
Påskefrokost anno 2012
Ingredienser:
1 lille glas urtesild i bidder fra Glyngøre
3 hårdkogte æggeblommer
200 gram kogte rødbeder
Rugbrød
Persille
 
Fremgangsmåde:
Kog rødbederne, og hak de hårdkogte æggeblommer fint. Server urtesild med rødbeder og æg på rugbrød og pynt med persille.
ANNONCE
Del

Seneste nyt