Aniston

På scoreskole

At forføre det modsatte køn er for mange ikke bare sådan... Det kræver sit, men nu kan du sidde på skolebænken og lære at blive Don Juan

At score er en selvfølge for nogen, men også en endeløs jagt for andre. Er vores forventninger til hinanden for store, eller er vi bare dårlige til forførelsens kunst? I Paris har man oprettet en skole, hvor man kan blive undervist i at forføre det modsatte køn.
ANNONCE
På scoreskole
I diskotekslysets skær og til pulserende danserytmer står en række fyre med fadøl i hænderne og hænger op ad baren. Rundt om det halvtomme dansegulv sidder der unge kvinder i røde velour-sofaer og på smarte caféstole. Iført lange nylonstrømper og med udslået hår skiftes de til at nippe til deres drink og kigge op mod rækken af fyre ved baren. Dette i en atmosfære af gennemtrængende grin og småhvisken.

Dette kunne være en scene fra enhver bar eller diskotek lørdag aften. En situation, hvor kvinderne i høj grad måler og vejer fyrene i baren og omvendt. Hvor vi som kvinder forventer, at den mand vi har udset os tager initiativet og vælger os blandt alle de andre kvinder og forfører os, så vi næsten ikke kan mærke jorden under vores fødder.

Men der sker ikke noget den aften i byen, og heller ikke næste gang og gangen efter. Enten hænger den man har udvalgt sig over en anden kvinde hele natten, eller også hænger han over sin øl i baren, mens han snakker fodbold med vennerne.

Hvad skal man gøre for at tiltrække det andet køn? Hvordan forfører man ham den smukke og charmerende fyr i baren, eller hvordan får man ham til at se en blandt alle de andre sultne kvinder?
ANNONCE
På scoreskole
Lær at score

Spørgsmålet, om man kan lære at score, er måske det, der har fået danseren og sedutricen, Veronique Jullien, til i 1995 at åbne en skole i Paris ved navn "Ecole de Seduction" - forførelsesskolen. Sammen med et team af skuespillere, stylister og psykologer underviser hun folk i forførelsens kunst. Med filosofien, at alle fejltagelser har nogle skjulte forklaringer, lærer hun folk at elske sig selv, ligesom de på en måde også lærer at åbne sig mere op for fremmede, hvilket er en vigtig kunnen, hvis man vil forføre.

Undervisningen på skolen består af praktiske opgaver, hvor eleverne færdes på restauranter, diskoteker, parker og andre steder, hvor den mulige udkårne kunne opholde sig. Her lærer de at få en bedre selvtillid, være mere åbne og blive mere modige. Ting som ifølge Veronique Jullien er nogle af de vigtigste egenskaber, man skal have for at være en god forfører.

Men ud over at udvikle sin personlighed er det også vigtigt, at vi både som mænd og kvinder ser godt ud i andres øjne. Derfor får eleverne også en makeover samt undervisning i kropssprog og psykologi. I kropssprog for at lære at se folk i øjnene, når man taler til dem og i psykologi for at få en ide om, hvad det modsatte køn tænker, og hvad man signalerer, når man bevæger sig på den og den måde.

Skolen har været en stor succes, så der har selv i forførelsens by, Paris, været brug for at lære forførelsens kunst. Men er det muligt at føre det, som man har lært, ud i virkeligheden, om det så er på et kursus på en skole i Paris eller om det er med en bog om emnet derhjemme i sofaen?

Der ligger også noget andet i det at forføre. Hvad er hensigten med ens forførelse? Hvad er det, som man er interesseret i, når man går spontant op og taler med en fyr i baren? Er det en kæreste man er ude efter, eller er man bare interesseret i et "one night stand"?

For det er nok vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man ønsker denne scoring skal føre til, og alt efter hvad man vil have, skal man nok forsøge at signalere det under selve scoringsakten.

Hvis du er interesseret i at lære noget mere om det at forføre og eventuelt teste, om du har hårdt brug for et kursus på skolen i Paris, så gå ind på skolens hjemmeside www.ecoledeseduction.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt