Aniston

P20

Dansk solbeskyttelse, der kan holde "skindet på næsen" lidt længere ad gangen.

P20 i SPF 15, 20, 30 og 50. Så er man godt dækket ind til en solrig sommer i Danmark og udlandet. (Solbriller: Cheap Monday i samarbejde med Louis Nielsen) - P20 P20 i SPF 15, 20, 30 og 50. Så er man godt dækket ind til en solrig sommer i Danmark og udlandet. (Solbriller: Cheap Monday i samarbejde med Louis Nielsen)
Der findes mange, rigtig mange, typer solcreme. Og for dem alle gælder, at de officielle anbefalinger lyder på, at man skal smøre et godt lag solcreme på (en håndfuld alt i alt til én krop), samt at der skal smøres derud af hver anden time, hvis man opholder sig i solen. Det skal man simpelthen, hvis man skal kunne "stole" på den SPF (solbeskyttelsesfaktor), som der står på flasken.

Men faktisk viser undersøgelser, som er foretaget i forbindelse med danske Riemann P20's produkter, at SPF i deres solcremer IKKE ændres i hele ti timer! Det vil sige, at man, i princippet, kan nøjes med at smøre P20 solcreme på om morgenen og først 10 timer senere påføre solcreme igen.

Det er jo rigtig smart, hvis man for eksempel er den glemsomme type, eller hvis man ikke vil rende rundt med en solcreme i tasken hele foråret og sommeren igennem.

P20 findes i både faktor 15, 20, 30 og 50 og til både alle os, der foretrækker spray (SPF 15, 30 og 50), og alle dem, der helst vil hælde og smøre (SPF 20). 

Uanset typen er solcremen rigtig nem at fordele, og den føles faktisk rigtig rar på huden. Den trænger ikke helt ind i huden, men lægger sig som et blødt lag oven på huden - men helt uden at fedte. Duften er en anelse "sprittet" og ganske uparfumeret, men det er ikke en ubehagelig duft.

P20 kan i øvrigt, i følge producenten selv, med god samvittighed bruges til hele familien, da solcremerne ikke indeholder parfume, farvestoffer, parabenere eller andre konserveringsmidler.  Og så er de gode at bruge på stranden eller i poolen, fordi de er vandfaste - faktisk meget vandfaste!

Men ... selvom P20 KAN yde solbeskyttelse i ti timer, OG er rigtig vandfast, så er det naturligvis altid en god idé at smøre solcreme på flere gange om dagen og i rigelige mængder, samt at genpåføre, når man er kommet op ad vandet - specielt, hvis man vælger at tørre sig med et håndklæde efter svømmeturen.

Otherwise ... I like it! Sol, kom an. Jeg ka' ta' det!


Se evt. mere om P20 på P20's hjemmeside.
 
ANNONCE
P20
P20
Del

Seneste nyt

Annonce