Aniston

Oxytocin "The Evolution" 2. Del

Historien bag, under og om sex. Kærlighed, Romantik og sex i den psykiske verden, uden kontakt med kønsdele.

Hvad er en cheeseburger uden ost? - En burger!

Hvad er et sexliv uden sex? - Et liv!
Oxytocin "The Evolution" 2. Del
Lad os starte fra begyndelsen, "The Evolution of sex". Bla bla bla. Big Bang milliarder af år siden, aber, hulemand, Jesus, romere ovs...

Og nu til det mere "videnskabelige".

Spørger du en blomst om hvad sex er, vil den fortælle at det er at betro sig til insekter og vinden, om at sprede deres frø. Spørger du en laks, vil den sige at det er når hanner og hunner mødes i samme vand, og lægger æg og sprøjter sæd ud over dem. Spørger du en fugleedderkop vil den fortælle at det handler om at ofre sig for sit afkom.

Men grundlæggende handler sex i alt sin helhed om at formere sig. Og dog?

Mennesket dyrker sex af lyst, og for nydelse, bruger p-piller, kondomer og andre metoder til ikke at formere sig.

Men hvordan får vi så mest ud af de penge vi bruger på ikke at formere os?

Eller hvordan skaber vi den perfekte aften og sex, den dag vi endelig beslutter os for at formere os, en aften man sent vil glemme?

Spørgsmålet er simpelt og nemt, men svaret er svært og kan lyde grimt.

Alle mennesker er forskellige, nogle er til stille sex, (vaniljesex) andre til hård sex (SM), nogle er mere til sex med mange, og gerne forskellige partnere (Swinger), han og hunkøn dyrker sex med én fra eget køn (Homoseksuel), imens andre endnu ikke har fundet deres seksualitet og derfor leger på livet mystiske vej for at finde deres sande djævel, engel eller løs/lystsluppet gris.

Er dette så godt eller dårligt?


Det må man lade være op til den enkelte person at vurdere, og svaret finder man kun i sig selv. Sex er mangfoldighed, modighed, sikkerhed, tryghed og ærlighed, kærlighed og lidenskabeligt om det er på den ene, eller, den anden måde.
ANNONCE
Oxytocin "The Evolution" 2. Del
Så sent som sidste uge besøgte jeg "SMIL" en forening for folk med hang til SM og Bondage (Erotik med Reb, japansk kunst art), her kunne man møde mennesker som tændte på at gå i regntøj, nogle ville gerne have smæk med spanskrør, andre tændte på der var flere som kiggede og endda tissede på dem (Golden Shower), der var et par der havde byttet roller, hvor hun var mand, og han var kvinde i høje hæle og med halsbånd, en kvinde tændte på at blive hængt op under loftet, hvor alle så kunne se hende hænge i sin arme og ben, og mange flere som tændte på uniformer og magt, læder og afmagt. SM er bredt, og er ikke kun ekstremt.

Spørg du en SM'er, vil de sige at det er en leg, et spil hvor begge parter sejrer, det handler ikke om ondskab og smerte, men om lidenskab og nydelse.

Det sjove ved denne forening, klub eller forsamling, var at de var så forskellige, og alligevel så ens, selv mig, som er en stille og rolig gut, en som dyrker varieret sex, men som ikke tænder på smæk, pisk, kroge og lign, jeg følte jeg var en af dem, en helt normal person. Når vi stod i baren, var alle ens, alle normale om man vil. Der var en pige som fascinerede mig meget, en pæn pige i 20'erne, flot krop og udstråling, men hun tændte på blod, på at blive skåret i, nåle og smæk til hun begyndte at bløde, men når hun var hos lægen, og skulle have blodprøve, så var hun bange for nåle, men i lokalet var hun en anden. En KVINDE, med magt, og kant. Dybt fascinerende, og det er med denne "SMIL"-forening som med mange andre af slagsen, Alt er fortroligt. Man ser ikke ned på andre, man taler ikke ned til andre, og alle er sig selv.

Mange kvinder tænder på at blive slået på balderne imens fyren tager dem bagfra, dette er skam også SM, ikke i hardcore stil, men stadigvæk en ting som også forgår i "SMIL".

SM er en forkortelse af SadoMasochisme. S'eren er den med magten, og M'eren er den som underkaster sig sin hersker.

"Enhver bevidst leg med begreber som magt og afmagt, styrke og svaghed, aktivitet og passivitet, lyst og smertetærskel, kan være SM, hvis deltagerne vel at mærke selv synes det er det."
(Fra bogen Umoralske opstød, udgivet på forlaget Juvelen i 1986)

HUSK DER ER 4 SIDER I DENNE ARTIKEL
ANNONCE
Del

Seneste nyt