Aniston

Overvejer du et Genvex anlæg? Få 3 tips til et bedre indeklima

I gennemsnit bruger vi op til 90 % af vores tid inden døre. Netop derfor er det vigtigt, at du sørger for at have godt indeklima der, hvor du bruger det meste af din tid. 

Et dårligt indeklima kan gå ud over dit helbred. Her kan symptomer både handle om træthed, hovedpine, vejrtrækningsproblemer og irriterede øjne – og det går især ud over børn og ældre. Derfor får du i artiklen her 3 tips til, hvordan du kan forbedre dit indeklima markant.

1 - Et Genvex anlæg kan løse alle indeklimaproblemer

Har du nogensinde hørt om et Genvex anlæg? Et Genvex anlæg virker ved at bruge moderne teknologi kaldet varmegenvinding. Her tager dit Genvex anlæg varme fra din bolig, som normalt ville gå tabt. Energien i varmen bruger Genvex anlægget til at blæse frisk luft ind i din bolig i stedet.

Det gør, at du får et godt indeklima, hvor dårlig luft løbende bliver udskiftet. Det er en miljøvenlig og energibesparende løsning, da du bruger energi i dit hjem, som i forvejen ville gå tabt – uden at det koster ekstra. 

2 - Luft ud på den rigtige måde

Det er langt fra de fleste danskere, der lufter ud hver dag, og især ikke flere gange om dagen. Endnu færre er det, der sørger for at lufte ud på den rigtige måde.

Du skal lufte ud med gennemtræk mindst to gange om dagen. Her skal så mange vinduer som muligt stå åbne i 5-10 i minutter, så luften løber igennem.

Gennemtræk gør nemlig, at du fjerner dårlig luft og skadelige partikler, som har hobet sig op i løbet af dagen. 

3 - Undgå for meget fugt i hjemmet

For meget fugt i hjemmet er også en af de største syndere, når det kommer til et dårligt indeklima. Det er en kombination af mange forskellige ting, du skal undgå, hvis du ikke vil have for meget fugt i dit hjem.

Eksempelvis bør du ikke tørre dit vasketøj indenfor. Det giver nemlig en høj luftfugtighed i din bolig. Når du laver mad, bør du tænde emhætten og åbne vinduet. 

Lad også helst emhætten stå tændt i mindst ti minutter efter, du er færdig med at lave mad – så sætter den varme og fugtige luft sig ikke

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce