Aniston

Overvejer du at prøve Body-SDS?

I en verden hvor vi konstant får modstand fra studiet, arbejdslivet, børnene og ikke mindst fra os selv, er det en rigtig god idé at trække stikket i ny og næ og forkæle sig selv, for at lade op til at kunne fungere i en, til tider, presset hverdag. For mange er det ikke helt omkostningsfrit, når hverdagen flyver for hurtigt afsted. Når kroppen er kommet tilpas langt ud, prøver den at fortælle os, at vi skal geare ned. Dette optræder blandt andet som smerter i nakken, ryggen og skulder eller psykisk, i form af stress - og endda som depression, hvis alarmklokkerne har fået lov til at ringe længe. Der findes rigtig mange metoder til at komme både smerter og psykisk ubalance til livs – én af dem er Body-SDS, som er kendt af mange til at være mirakel-behandlingen imod fysiske og psykiske blokeringer i systemet.

Hvad er Body-SDS?

De fleste kender nogen, som har været i behandling med Body-SDS – og måske kender lidt til behandlingsmetoden og hvilke symptomer, sygdomme og tilstande der kan afhjælpes med behandlingen. Body-SDS står for Body Self Development System og er i bund og grund et system, som den autoriserede behandler bruger, til at afhjælpe blandt andet ovennævnte sygdomme og tilstande. Alt afhængig af behov, så kan behandlingerne med Body-SDS stå alene, eller kombineres med træning ved siden af.

I korte træk så er formålet med Body-SDS at skabe et sundere og stærkere menneske med færre blokeringer i kroppen.

Hvordan foregår en konsultation?

En Body-SDS behandling er en kropsterapeutisk behandling, som udføres af en Body-SDS terapeut. Behandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker, alt efter dine behov og hvilke blokeringer du kæmper med i systemet. Der vil derfor altid være en lille snak med terapeuten, inden kropsbehandlingen går i gang. Under behandlingen ligger man på en briks, hvor terapeuten vil arbejde med dine muskler, led og organer ved hjælp af massage-teknikker. Body-SDS terapeuten vil hermed lokalisere dine fysiske eller psykiske blokeringer og hjælpe dig til at slippe af med disse. For mange er det en forløsning, efter en behandling med Body-SDS terapi. Hvis du har blokeringer rent psykisk vil du opleve en lettelse, ligesom efter en yoga-time, og en stabilisering imellem kroppen og sindet. Med Body-SDS får du dog en dybere opmærksomhed til din krop og en bedre bevidsthed omkring dine blokeringer, samt en udredningsplan.

Ofte vil et længere forløb hos Body-SDS terapeuten være nødvendigt, alt afhængig af din tilstand.

Baggrunden for behandlingsmetoden

Body-SDS er en behandlingsform, som er blevet udviklet over mange årtier, og som er blevet benyttet af behandlere siden slutningen af 1940’erne. Formålet med behandlingen har altid været, at arbejde med årsagen til klientens problem, i stedet for blot at symptombehandle. Hele filosofien bag Body-SDS er at give de rette redskaber, for at klienten kan udvikle sig fysisk eller mentalt i den rigtige retning. Herunder at frigøre de blokeringer, som kan sidde i kroppen og være skyld i fysiske tilstande som for eksempel nakke- og rygsmerter, og ikke mindst psykiske tilstande som stress, angst og depression.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce