Aniston

Outlandish

På U.S.A. Turne

I sidste uge rejste Outlandish til USA for at spille en række koncerter i forbindelse med festivallen Voices For Change.
Outlandish
Undervejs på turen vil vi andre have mulighed for at følge dem og deres oplevelser, tanker og følelser. På bandets MySpace side vil bandet løbende lægge dagbogsblogs og temaindlæg ud til os andre.

Her kan du allerede nu læse om deres første forsøg på et gennembrud i USA, som aldrig blev til noget, hvorfor de nu igen tager afsted og hvad deres håb og drømme er.

Til august vender de tilbage igen, blandt andet for at færdiggøre deres nye album samt spille på Langelandsfestivallen.



Læs første indlæg her:

"I 2004 var vi rigtig tæt på et gennembrud i USA. Vi var blevet inviteret af L.A. Reid, daværende direktør for Arista Records, til at lave en showcase for ham og hans selskab i NYC. Efter showcasen var L.A. Reid glad og klar til at sætte maskineriet i gang, Men, et par måneder senere blev Arista lukket ned. Ergo betød det ingen US-udgivelse i den omgang, men det betød så også færre rejser, og på det tidspunkt passede det os fint, da vi var godt trætte af at rejse rundt. Derfor var der umiddelbart ingen sure miner.

I juni tager vi til USA for at spille en række koncerter, der strækker sig over hele landet. Vi er hovednavn på festivalen Voices For Change, som organisationen MAS Youth arrangerer. MAS Youth er ungdomsafdelingen af Muslim American Society, der arbejder med unge mennesker med muslimsk-amerikansk baggrund i USA. Blandt andet arrangerer de comedy tours, koncerter og interkulturelle såvel som interreligiøse arrangementer. På den måde prøver de at bygge bro på kryds og tværs i samfundet.

Vi har igennem lang tid modtaget mange henvendelser fra folk i USA, som spørger, hvornår vi kommer derover og spiller. Derfor glæder vi os til at få lov til at spille for en masse glade mennesker, som er nede med vores musik. Desuden bliver det også skide fedt at trykke den af på nogle store venues.

Generelt synes vi, at det er meget smigrende, når organisationer, foreninger og virksomheder inviterer os til at spille til et af deres arrangementer. Derfor har vi optrådt for alverdens organisationer og foreninger. Fra Røde Kors til Islamic Relief, fra FN til Roskilde Festival og fra offentlige institutioner til private virksomheder.

Det er altid en udfordring at prøve kræfter med nye breddegrader, og forhåbentligt vil vi tage ved lære af erfaringen og de nye mennesker, vi møder.

Dette er en god mulighed for os at prøve kræfter med et nyt og spændende marked, som også er verdens største.

Vi er i øjeblikket i fuld gang med det nye album og håber derfor på, at vi kan netværke og skabe kontakter til folk i under- såvel som overgrund, der kan hjælpe vores internationale karriere, når vi endelig udgiver det nye materiale.

Som dansk band med en smule succes i udlandet ved vi, hvor svært det er at få opmærksomhed blandt et ocean af dygtige bands fra hele verden. Vi er stolte af alt det, vi har opnået indtil videre, og er taknemmelige overfor de folk, som har støttet os; fans, management, booking, pladeselskabet, familie, venner og medier; der skal mange til at gøre et projekt en succes.

Hold øje med bloggen på Myspace, for vi regner med at skrive lidt dagbogsindlæg, mens vi er på tour.

Peace,

Outland"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce