Aniston

Oslobåden - kun for kvinder

Og kun for en enkelt overfart.

Oslobåden - kun for kvinder
Det handler om livsstil, lykke, nærvær og handlekraft, når Oslobåden inviterer inden for på båden til et livsstilscruise kun for kvinder. 

Der er (så vidt vides) ingen lilla bleer og BH-forbud, men det er mænd ingen adgang, masser af venindehygge og muligheden for at blive inspireret og for at blive klogere.

DFDS Seaways, der står bag livsstilscruiset, har nemlig inviteret Hella Joof, Lars Christiansen, Jakob Olrik og Michelle Hviid ombord, og alene sidstnævnte, som jeg havde æren af at lytte til for ganske nylig, er virkelig en inspirator af format.

Samtidig har de sørget for, at Henrik Boserup kokkerer aftenens menu i køkkenet, så de bevingede ord også kan skylles ned med lidt god mad.

Det lyder som en oplagt mulighed for at nyde veninderne, god underholdning, lækker mad (og pssst ... de serverer også virkelig god vin!!), overfarten samt en dags tid i Oslo samtidig med, at man måske kan få en god pose oplevelser og inspiration med sig hjem i bagagen.


LivsstilsCruise på Oslobåden løber af stablen den 25. til 27. april 2014 med afgang fra København. Læs evt. mere om LivsstilsCruise på DFDS Seaways' hjemmeside.
ANNONCE
Michelle Hviid er blandt dem, der skal tale i forbindelse med LivstilsCruise for kvinder på Oslobåden. Foto: Tine Harden - Oslobåden - kun for kvinder Michelle Hviid er blandt dem, der skal tale i forbindelse med LivstilsCruise for kvinder på Oslobåden. Foto: Tine Harden
Del

Seneste nyt