Aniston

Orofluido Shine Spray

Aniston.dk har testet de gyldne dråber til garnet.

Orofluido Shine Spray
Er håret ikke helt til at tæmme, og virker det lidt glansløst, så er Orofluido sagen.

Aniston.dk har tidligere testet Orofluido eliksiren og har nu kastet testøjet (og -håret) på Orofluido Shine Spray.

Orofluidos lillesøster
Orofluido Shine Spray er efterfølgeren til musthave-produktet "Orofluido håreleksir".

Det er en lillesøster i mere end en forstand: Produktet er nyere, og flasken er mindre. Men Shine Spray er ikke mindre effektiv eller lækker.

Nem og super effektiv
Orofluidos håreliksir er hurtigt blevet lidt af storsællert, som forefindes på rigtig mange kvinders badeværelseshylde.

Det samme kunne man spå for Shine Spray, som er en fin lille flaske med spraypumpe, der nemt og super effektivt sprayer olie ud i håret.

Orofluido Shine Spray er således meget nemmere at dosere end den oprindelige udgave, og den er ikke mindre god ved håret.

Shine Spray giver nemlig masser af glans til håret, og gør det ligeledes nemt at styre og rede ud, når man har vasket det.

Man kan mærke at olien trænger nemt ind og plejer håret, og så bliver det fint glansfuldt når først, det er tørt.

Perfekt til sommerferien
Orofluido Shine Spray indeholder en helt speciel blanding af de fineste og naturlige olier fra Orienten: Arganolie, Cyperusolie og Linolie.

Olierne plejer håret helt uden at tynge, og så dufter Orofluido Shine Spray lige så lækkert og indbydende (ja man får næsten lyst til at spise det) som dens forgænger.

Orofluido Shine Spray kommer desuden i en fin lille flaske, der rummer 50 ml, hvilket er en rigtig størrelse, hvis man skal have den med sig i sommerferiekufferten, hvor den sikkert vil gøre masser af gavn til hår, der bliver slidt af vand, sol og sand.

Orofluido Shine Spray forhandles blandt andet på hjemmesiden Nicehair.dk, hvor du også finder en række andre produkter i serien til en ekstra favorabel pris. Siden er i øvrigt et vaskeægte mekka for hårpleje-fans.

Orofluido Shine Spray har en vejl. udsalgspris på 139 kr. for 50 ml.

Spar penge på Orofluido på Nicehair.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce