Aniston

Organic is the New Black

Ny mode byder miljøskånsom økologi og organiske produkter

De seneste par år, har den økologiske 'modebølge' været over os - det gælder ikke kun vores mad og fødevarer, men også hygiejniske varer samt skønhedsprodukter, og aldrig før har der, i samfundet, været så stor medieomtale og fokus på sundhed, velvære og selvfølgelig vigtigheden af at holde sig fra de giftige stoffer og kemikalier, som kan være skadelige for vores helbred.

ANNONCE
Organic is the New Black
Afgiftningskur
'Detox' har gennem de seneste års opmærksomhed, fået en speciel værdi, men fungerer faktisk også som modedille i de fleste dele af verden.

Vi hører oftest om begrebet i forbindelse med de kendte, celebre hollywoodstjerner, som i deres kamp om rampelyset gennemgår de mest ekstreme, men ikke mindst ekstravagante måder hvorpå man får sin krop til at udstråle livsglæde.

Detoxkure har dog også vandret fra primært at være en del af stjernernes liv og ud til store dele af verdens almindelige borgere, hvor den er blevet modtaget med åbne arme.

Mange almindelige mennesker benytter sig flere gange årligt af de såkaldte 'quickkure', hvor man fx lever af frugt og grønt i en uge, lægger alkoholen på hylden i en måned eller noget helt tredje.

Den organiske/økologiske mode
Noget af det nyeste inden for økologisk mode er fx de nye mineral make-up'er, som er sundere og mere plejende for huden.

Er du interesseret i økologisk make-up, kan du eksempelvis finde det på den danske side www.greenskin.dk

På siden findes et stort udvalg af økologisk make-up, negleprodukter, læbepleje og sæber m.m. - og både til mænd og kvinder.

Endnu en ny trend, er organisk fremstillet tøj og beklædning, som typisk er produceret af økologisk bomuld. Her kan fx nævnes den kendte discounttøjkæde H&M, som lige nu er ude med en ny kollektion bestående af fem udvalgte varer af 100 pct. økologisk bomuld. Tøjet kan ses her, men skynd dig, hvis du vil have en af de fem økologiske designs, da flere af dem allerede er udsolgt på onlineshoppen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE