Aniston

Orange Blossom Aromatic Care

Nyhed der bekæmper de irriterende pigmentpletter.

Darphins nye Orange Blossom Aromatic Care lysner og ensarter huden, så de dumme pigmentpletter mindskes og forebygges.

Orange Blossom Aromatic Care
Solen skinner mere og mere i denne tid, og det er jo kun positivt - men det er måske knap så godt nyt for dig, som døjer med pigmentpletter på din hud.

Sagen er nemlig den, at din hud begynder at producere melanin, når solens UV-stråler rammer den, og melanin bliver til de grimme og irriterende pigmentpletter, som jeg blandt andet også har fået nogle stykker af med årene.

Men der er heldigvis hjælp at hente i skønhedsindustrien, og nu er der netop kommet endnu et lækkert produkt på markedet til dig, der gerne vil forebygge og bekæmpe pigmentpletterne.

Nyheden hedder "Orange Blossom Aromatic Care" og er fra Darphin.

Den nye aromatiske ansigtsolie virker i følge producenten som en ægte lyskilde, takket være en kraftfuld cocktail af syv naturlige aroma-ekstrakter: Lavendel, citron, tranebær, orangeblomst, kamille, gulerod og blåbær.

Orange Blossom Aromatic Care er desuden økologisk certificeret, og de 100 % naturlige, aromatiske essentielle olie lysner og dybderenser huden, gør teinten ensartet og forhindrer kommende pigmenteringforstyrrelser.

Produktet bruges om aftenen og masseres ind. Det er dermed et dejligt beroligende aftenritual til din hud i de varme, solrige forårs- og sommermåneder.

Orange Blossom Aromatic Care kan med fordel bruges sammen med Darphins "Clear White Brightening and Soothing Serum", som reparerer huden, samt "Clear White Brightening and Hydrating Cream", som plejer og beskytter huden.


Orange Blossom Aromatic Care fra Darphin er i handlen fra april og har en vejl. udsalgspris på 439 kr. for 15 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce