Aniston

Opnå større erektion med en penispumpe

Dette er sponsoreret indhold 


Med en penispumpe kan mænd opnå en større erektion samtidig med, at det også hjælper på størrelsen. En penispumpe hjælper på sexkvaliteten, og du og din partner vil nyde sex som aldrig før. De bedste penispumper fås fra Bathmate og kan bruges før sex såvel som under. 

Hvordan virker en penispumpe? 

En penispumpe gør mandens penis større og kraftigere. Den giver samtidig også manden en længere erektion og gør penissen meget mere følsom. Netop disse egenskaber har gjort penispumpen ekstremt populær de seneste 10 år. Pumpen går under mange navne såsom pikpumpe og vacuum pumpe, men essensen er den samme, da de alle giver en kraftfuld erektion og potens. En penispumpe er ganske enkel at bruge, da man blot skal føre lemmet ind i penispumpen og pumpe løs. Man vil kunne se, hvordan lemmet stille og rolig bliver større og mere kraftfuldt. Nogle penispumper har endda også en vibratorer, så det føles som, om det er kvindens mund, der omfavner lemmet. Efter brugen af penispumper oplever mange mænd en større nydelse og intens fornemmelse ved onani og samleje. 

Hvad er fordelene ved at bruge en penispumpe fra Bathmate? 

En af fordelene ved at bruge en penispumpe er, at den kan bruges hver dag. Det betyder, at man hver dag kan opnå samme intense nydelse ved onani eller samleje med en sexpartner. Dette vil også generelt styrke ens livskvalitet, da studier har vist, at sex øger ens livskvalitet. Ens psykiske helbred forbedres, da man får udløst en masse endorfiner ved en orgasme. Derfor er det vigtigt at dyrke regelmæssig sex, og nu kan man opnå den samme nydelse hver gang med en penispumpe. En anden fordel er også, at penispumper kan fås i mange forskellige variationer. Mænd har forskellige behov og lyster, og netop af den grund har Bathmate mange forskellige penispumper. De kommer i forskellige farver med forskellige funktioner og tilbehør såsom vibratorer, penisringe, glidecreme og meget andet. En tredje fordel ved penispumper er, at de har et fast greb om penisroden, hvilket betyder, at man ikke skal gøre ret meget selv. Det eneste man selv skal gøre er at føre lemmet ind i pumpen, hvorefter penispumpen selv holder fast i roden, når du starter med at pumpe. Man kan altså allerede fra første pump nyde penispumpens krafter, mens lemmet stille og roligt bliver kraftigere og kraftigere. Det er ganske nemt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce