Aniston

Oplever du hårtab? Ny produkt vil gøre et ubehageligt problem til fortid.

Langt de fleste kvinder og mænd har oplevet at de taber meget hår i løbet af dagen, eller at man kører hånden gennem håret og står med en lille håndfuld. Dette er dog helt normalt, omend lidt skræmmende at opleve.
Normalt taber man mellem 50 og 100 hår hver dag, og så længe dette tal ikke overstiges drastisk, og der ikke kommer nye hår i de tabtes sted, er der intet at være bekymret for.

Hvis du i stedet oplever at dit hår bliver tyndere og tyndere for hver dag der går, og at du begynder at få skaldede pletter i hovedbunden, kan det være på tide at søge hjælp.

Hvad kan du selv gøre?

Der er mange forskellige produkter mod hårtab, men første skridt kan være at lave nogle ændringer i din livsstil. Du kan lave følgende ændringer i din livsstil:

  • Ændre på din kost, og sørge for at spise sundt og varieret.

  • Undgå at rede dit hår mens det er vådt eller fugtigt.

  • Købe en god balsam og hårkur som indeholder proteiner til håret.

  • Stoppe al brug af stylingprodukter, føntørrer, krølle- og glattejern.

  • Sidst men ikke mindst, skal du forsøge at fjerne stressen fra dit liv, da stress er skidt for håret.

Hvis alt ovenstående lyder som for meget arbejde, og du ikke helt kan undvære at style dit hår, eller bare lige tage en pause fra den stressende hverdag, kan det være en lettere løsning at købe et kosttilskud til håret.

Hvad er TRX2?

Her kommer produktet TRX2 ind i billedet. TX2 er en hårtabsbehandling som styrker hårvækst på et molekylært niveau. Produktet vækker de hårsække som er gået i dvale, og dermed skaber de bare pletter. Måden produktet fungerer på, betyder også at resultaterne ofte er permanente ved fortsat behandling.

Den bedste måde at benytte TRX2 på, er at tage pillerne til man har nået det ønskede resultat - ved stop af forbruget vil håret gradvist vende tilbage til det tidligere stadie, så det anbefales at fortsætte forbruget. Du skal tage tre piller om dagen i forbindelse med et måltid, og du bestemmer selv om de alle tre skal tages sammen eller fordelt ud over dagen.

TRX2 består fuldt ud af naturlige ingredienser, særligt udvalgt for deres evne til at fremme og øge hårvækst. Grundet de udelukkende naturlige ingredienser, er der heller ikke nogle kendte bivirkninger ved produktet.

Hvornår ser du resultaterne?

Da alle ingredienserne er naturlige, er det forskelligt hvor hurtigt den enkelte forbruger reagerer på dem. Det svinger som regel mellem at resultater kan ses inden for 12 uger, mens andre først ser resultaterne efter 8-12 måneder. Størstedelen oplever dog resultater allerede inden for 5 måneder.

Hvorfor har håret så stor betydning?

En stor del af mange menneskers selvtillid ligger i håret, hvorfor det ofte kan være svært at kende sig selv efter en stor ændring i frisure eller farve. Mange bruger deres hår til at sende et signal til omverdenen om hvilken slags person de er. Hvis dit hår er helt tyndt eller næsten ikke-eksisterende, hvilket signal kan du så sende?

Så frem for at investere i dyre parykker eller toupeer, eller blot acceptere din skæbne når du mærker håret blive tyndere, kunne TRX2 være et forsøg værd.

Officiel forhandler i Danmark

Førnævnte livsstilsændringer vil muligvis forbedre dit hårs tilstand, men hvis du vil have lækkert og fyldigt hår igen og på en let og problemfri måde, er den bedste mulighed at finde på shytobuy.dk. ShytoBuy er en stor forhandler af naturlige kvalitetsprodukter til personlig pleje siden 2003. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE